VIDEO: MMA vechter Michael Page maakt bruut Pro Boks debuut! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: MMA vechter Michael Page maakt bruut Pro Boks debuut!

VIDEO: MMA vechter Michael Page maakt bruut Pro Boks debuut!

Michael Page maakte een brute eerste indruk, tijdens zijn Pro Boks debuut door zijn tegenstander KO te slaan!

Bellator-ster Michael ‘Venom’ Page is wellicht bekend om zijn unieke vechtstijl op basis van traditionele vechtsporten en kickboxing, maar in deze video zien wij hem anders dan wij hadden verwacht. In de video zien we dat Page zijn professionele boks debuut maakt tegen tegenstander Jonathan Castano, en zoals veel van zijn MMA gevechten, eindigt deze in een hoogtepunt met een knock-out.

Geen indrukwekkende tegenstander

Terwijl zijn tegenstander’s record niet erg goed is (2-11-1 voorafgaand aan deze strijd), is het in het boksen vrij normaal om tegen dit niveau van vechter vroeg in de carrière te vechten, gewoon om je eigen record op te bouwen.

 

Unieke ‘hands down stijl

Net als in zijn MMA-gevechten vecht Page met een unieke ‘hands down’-stijl die zeer zeldzaam is in professioneel boksen, en hem in de problemen kan brengen tegen een stevige concurrent. Desalniettemin, pakt Page de overwinning in deze partij , na een brutale rechterhoek, tegen Castano in de derde ronde, die de telling haalt maar nog steeds niet kon doorgaan.

Cyborg’s schedel fractuur

‘Venom’ Page is ook zeer bekend om zijn brutale knock-out-overwinning over Evangelista ‘Cyborg’ Santos, waardoor Cyborg’s schedel fractuur in die zin door veel mensen als een van de ergste verwondingen in de MMA-geschiedenis wordt genoemd. Gelukkig viel een veteraan scheidsrechter als Big John McCarthy het op, dat Cyborg verging van de pijn en onmiddellijk de strijd stopte voordat hij meer schade kon doen.

Bekijk ook

Boksicoon Tyson Fury’s coach onthult reden pensionering kampioen

Fury is vastbesloten om door te gaan met trainen

‘100 miljoen!’ Sexy model gaat boksen na verliezen rechtszaak tegen Kardashians

Blac Chyna gaat vechten in bokswedstrijd voor beroemdheden

‘Bruce Lee McGregor’s’ nieuwste boksvideo bekritiseerd: ‘Niet geloofwaardig’

Ook vergelijkt McGregor zich met Bruce Lee, iets wat niet goed valt

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page