VIDEO | MMA vechter LeRoy Johnson zwaargewond in gevecht Nieuws
Nieuws

VIDEO | MMA vechter LeRoy Johnson zwaargewond in gevecht

VIDEO | MMA vechter LeRoy Johnson zwaargewond in gevecht

Cruciale minuten

Johnson viel als eerste op het doek toen de tegenstander Muhammad DeReese hem in de openingsronde van zijn gevecht een enorme knie toediende. Na de knock-out bleef Johnson bijna acht minuten op het doek zitten met medisch personeel dat hem verzorgde. PFL-functionarissen bevestigden later dat Johnson naar het ziekenhuis was gebracht, maar tot vandaag (vrijdag) was er geen verdere informatie beschikbaar.

Spoedoperatie

Johnson's manager Daniel Rubenstein plaatste een update over de vechter, die een spoedoperatie moest ondergaan na de knock-out van PFL 7. "Voor degenen die zich zorgen maken over LeRoy Johnson, hier is de update die ik heb. Hij heeft een spoedoperatie ondergaan voor een wervel die uit zijn plaats gleed en een tweede operatie voor hoge bloeddruk, "schreef Rubenstein op Twitter. "Hij heeft gevoel in armen en benen. Familie vliegt met zijn verloofde naar Philly om bij hem te zijn. Dat is alles wat ik nu weet. " Meer updates over de toestand van Johnson zullen hopelijk de komende uren volgen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws