VIDEO | MMA vechter krijgt hartaanval maar vecht door – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | MMA vechter krijgt hartaanval maar vecht door

VIDEO | MMA vechter krijgt hartaanval maar vecht door

Als je denkt zo’n beetje alles te hebben gezien bij MMA denk dan nog eens na, want afgelopen nacht tijdens Colosseum Combat 45 in Kokomo, deed de illustere MMA vechter Jonathan Ivey wel iets heel aparts om zijn partij tegen Travis Fulton te beïnvloeden. Een van de tattoos op Ivey zijn lichaam “Fighting Sloves Everything” (vechten is de oplossing voor alles), liet hij even voor wat het was met een aparte tactiek die hij afgelopen nacht inzette, nieuwsgierig lees gerust verder…..

Zogenaamde “Journeyman” vechters

De zwaargewicht titel werd verdedigd gisteren 30 juni terwijl Johnathan Ivey en Travis Fulton elkaar ontmoeten. Het paar heeft gecombineerd een verbluffende aantal van 415 gevechten op hun naam staan. Beiden staan overigens bekend als zogenaamde “journeyman” vechters, voor wie niet weet wat dit betekent, journeyman zijn vechters, vaak aan het eind van hun carrière waar jonge talenten hun kunnen op uit proberen. Ook fungeren dit soort vechters vaak als laatste minuut vervangers voor eventuele uitvallers op toernooien.

Dan maar een hartaanval faken

Het “leglock monster” Ivey veroverde de titel in augustus 2017 met een overwinning op Jordan Mitchell. Ivey heeft een legendarische carrière achter de rug en die letterlijk tegen bijna iedereen heeft gevochten in de kooi. Hij zou aanvankelijk met Shonie Carter de kooi in gaan maar deze werd vervangen door Travis Fulton. Echter gaf deze Ivey flinke tegenstand dat de laatste besloot een apart wapen in te zetten namelijk de “nep hartaanval methode”.

Ook Fulton heeft een lange staat van dienst

Als je dacht dat het CV van Ivey lang en krachtig was, Travis Fulton vecht ook al 20 jaar. Zijn record staat op 253-54-10. Hij heeft overal gevochten vanaf de UFC tot evenementen in Duitsland en wereldwijd. Hij heeft te maken gehad met legendes zoals Travis Wiuff, Joe Riggs, Forrest Griffin en meer. Zijn laatste gevecht voor Ivey was in november 2017 in Slowakije.

Bekijk ook

🎥 Scheids foetsie: knock-out valt tijdens bizarre wedstrijd

De scheids was foetsie, maar dat weerhield Amanbaev en Dzhabrailov er niet van te vechten.

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page