VIDEO: MMA vechter Jan Janka mishandeld tegenstander bij staredown Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA vechter Jan Janka mishandeld tegenstander bij staredown

VIDEO: MMA vechter Jan Janka mishandeld tegenstander bij staredown

De staredown bij X Fight Nights-show kreeg een bizarre wending met de respectloze actie van Jan Janka

Staredowns zijn altijd een precaire aangelegenheid de spanning rijs ten top tussen sommige vechters vaak een de hele voorgaande hype in de aanloop naar een partij toe. Echter nam het starderen moment tussen Jan Janka en zijn tegenstander Christopher Sengele wel een heel bizarre wending.

Jan Janka weet beslist op wat verkeerde knoppen te duwen.

Vooruitlopend op een X Fight Nights-show gisteren in Pribram, Tsjechië, was Janka versus Sengele het hoofdevenement, Janka die verwacht werd bij de staredown was niet in een goede bui dat bleek toen hij direct op Sengele afstapte, die met een harde duw aanviel en Sengele naar achteren deed tuimelden.

Janka geschorst en partij geannuleerd

Het tafereel werd nog chaotischer toen de zwaaiende arm van Sengele de XFN-achtergrond trof, waardoor deze compleet uit elkaar viel. aanwezige officials verhinderden snel dat het conflict tussen de twee lichtgewichten escaleerde en Sengele leek bijna onmiddellijk zijn kalmte te vinden. Volgens de Facebook-pagina van XFN is Janka geschorst en is het XFN-hoofdevenement Janka vs. Sengele geannuleerd. Dat het hier een respectloze actie betrof laat onverlet te zeggen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws