VIDEO: MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders!

VIDEO: MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders!

MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders! Gevangenen bewaken is een gevaarlijke en moeilijke baan.

Je weet nooit wat er op het werk kan gebeuren. Rellen, gevechten, zijn maar wat voorbeelden van alle dag in een gevangenis. In dit geval was het geen onrust, of meerdere gevangenen die problemen veroorzaken, maar slechts één. In dit werk is zelfbeheersing alles wat telt, maar wat doe je tegen een getrainde MMA vechter? In dit geval weigerde een in MMA getrainde gevangene orders en schopte letterlijk vijftien bewaarders van zich af.

MMA techniek gebruikt om los te komen

De gevangene lijkt te weigeren om op te staan ​​bij het begin van de video en twee bewaarders willen hem laten staan, ​ en beginnen hem te verplaatsen. De gevangene verzet zich hier tegen, en op een of andere manier kan hij loskomen. Meer bewaarders komen ter plekke om te helpen en op dit punt verandert het in vier tegen één. De man gebruikt een ontsnapping techniek zoals veel in het MMA gebruikt wordt om los te komen.

Alles onder controle?

Het klinkt alsof dingen onder controle zijn, maar dat is gewoon het begin. De gevangene is vasthoudend en weigert zich terug te trekken, zelfs nadat het lijkt dat de dingen rustig zijn en voordat je het weet, is het 15 tegen 1. De man kent klaaglijke geen angst, maar sisniet erg slim. Dacht hij echt dat dit goed voor hem zou eindigen? Bekijk de video hieronder en verbaas u over de domme moed van deze man!

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page