VIDEO: MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders! Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders!

VIDEO: MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders!

MMA vechter in gevecht met 15 gevangenisbewaarders! Gevangenen bewaken is een gevaarlijke en moeilijke baan.

Je weet nooit wat er op het werk kan gebeuren. Rellen, gevechten, zijn maar wat voorbeelden van alle dag in een gevangenis. In dit geval was het geen onrust, of meerdere gevangenen die problemen veroorzaken, maar slechts één. In dit werk is zelfbeheersing alles wat telt, maar wat doe je tegen een getrainde MMA vechter? In dit geval weigerde een in MMA getrainde gevangene orders en schopte letterlijk vijftien bewaarders van zich af.

MMA techniek gebruikt om los te komen

De gevangene lijkt te weigeren om op te staan ​​bij het begin van de video en twee bewaarders willen hem laten staan, ​ en beginnen hem te verplaatsen. De gevangene verzet zich hier tegen, en op een of andere manier kan hij loskomen. Meer bewaarders komen ter plekke om te helpen en op dit punt verandert het in vier tegen één. De man gebruikt een ontsnapping techniek zoals veel in het MMA gebruikt wordt om los te komen.

Alles onder controle?

Het klinkt alsof dingen onder controle zijn, maar dat is gewoon het begin. De gevangene is vasthoudend en weigert zich terug te trekken, zelfs nadat het lijkt dat de dingen rustig zijn en voordat je het weet, is het 15 tegen 1. De man kent klaaglijke geen angst, maar sisniet erg slim. Dacht hij echt dat dit goed voor hem zou eindigen? Bekijk de video hieronder en verbaas u over de domme moed van deze man!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws