Video: MMA-vechter gebruikt de WWE pro-wrestling Boston Crab Techniek Nieuws
Nieuws

Video: MMA-vechter gebruikt de WWE pro-wrestling Boston Crab Techniek

Video: MMA-vechter gebruikt de WWE pro-wrestling Boston Crab Techniek

De Boston Crab is geen gerecht op de kaart van een drie sterren restaurant, maar een techniek die in pro-wrestlng gebruikt wordt.

Een MMA-vechter gebruikte een belachelijke, pro-wrestling style techniek afgelopen zaterdag in een gevecht bij Full Contact Contender 19 in Bolton, Engeland. Jonno Mears beëindigde Aaron Jones zijn aanval met wat er precies uitzag als een Boston Crab, die rechtstreeks uit de wereld van WWE lijkt te zijn gekopieerd.

Aftikken door druk op de rug

Terwijl Jones op zijn buik lag , pakte Mears beide van Jones's benen en buig ze naar achteren tot Mears zelf zittend op de rug van Jones was. Jones werd gedwongen om af te tikken door de druk die er zo op zijn rug werd uit geoefend.

Spectaculaire manier om een gevecht te beëindigen

Hoe dan ook, het was een unieke en spectaculaire manier om een gevecht te beëindigen. Het doet denken aan de afwerking die door WWE's Chris Jericho wordt gebruikt, die hij The Walls of Jericho heeft genoemd.

Mears (2-0), die uit Rochdale, Engeland komt, is een weltergewichtvechter. Hij maakte zijn debuut dit jaar in juni met een 23-seconden knockout van Will Cairns bij het UK Fighting Championships 4.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws