VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere

VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere

Top worstelaar en MMA-vechter Joey Berkenbosch heeft afgelopen donderdag een betrapte pedofiel in bedwang gehouden op het strand in Almere.

Joey Berkenbosch, in het dagelijkse leven Brandweerman, meldt het voorval op zijn Facebook pagina. “Afgelopen donderdag op het strand in Almere is deze viezerik staande gehouden door strandgasten,” zegt Berkenbosch op Facebook.

“Hij was vrouwen en kinderen stiekum aan het filmen vanuit zijn broekzak.
Gelukkig waren er alerte mensen op het strand aanwezig die hem hier op aanspraken. Bij de vraag of hij wilde laten zien wat hij gefilmd had nam hij de benen.”

Politie

“We hebben hem toen staande/liggend gehouden tot de politie er bij kwam. Helaas hebben ze deze viezerik heel snel weer los gelaten en word hij ook nog eens beschermd. Hele rare wereld is dit geworden. “

Berkenbosch die onder ander traint bij de befaamde top trainer Bert Kops. Deze meldt op zijn Facebook dat de betrapte man geluk heeft dat hij er niet bij was. De verdachte zal de volgende keer wel twee keer uitkijken voordat hij weer ongevraagd kinderen en vrouwen op beeld zal zetten.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page