VIDEO: MMA-vechter  betrapt pedofiel op strand Almere Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA-vechter betrapt pedofiel op strand Almere

VIDEO: MMA-vechter  betrapt pedofiel op strand Almere

Joey Berkenbosch, in het dagelijkse leven Brandweerman, meldt het voorval op zijn Facebook pagina. "Afgelopen donderdag op het strand in Almere is deze viezerik staande gehouden door strandgasten," zegt Berkenbosch op Facebook.

"Hij was vrouwen en kinderen stiekum aan het filmen vanuit zijn broekzak.
Gelukkig waren er alerte mensen op het strand aanwezig die hem hier op aanspraken. Bij de vraag of hij wilde laten zien wat hij gefilmd had nam hij de benen."

Politie

"We hebben hem toen staande/liggend gehouden tot de politie er bij kwam. Helaas hebben ze deze viezerik heel snel weer los gelaten en word hij ook nog eens beschermd. Hele rare wereld is dit geworden. "

Berkenbosch die onder ander traint bij de befaamde top trainer Bert Kops. Deze meldt op zijn Facebook dat de betrapte man geluk heeft dat hij er niet bij was. De verdachte zal de volgende keer wel twee keer uitkijken voordat hij weer ongevraagd kinderen en vrouwen op beeld zal zetten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws