VIDEO: MMA Vechter alsnog gediskwalificeerd wegens fout gedrag! Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA Vechter alsnog gediskwalificeerd wegens fout gedrag!

VIDEO: MMA Vechter alsnog gediskwalificeerd wegens fout gedrag!

ONE CEO Chatri Sityodtong verklaarde via Facebook dat de suplex niet toegestaan was

"Helaas moet ik de brenger zijn van slecht nieuws. Hoewel ik een grote fan ben van Kritsada Kongsrichai en zijn ongelooflijke athleticisme, is de partij tegen Robin Catalan nu een diskwalificatie ", schreef Sityodtong. "Na een zorgvuldige video-evaluatie van het gevecht onder verschillende hoeken. Er werd geconstateerd dat een illegale suplex werd gebruikt. Bij ONE Championship zijn alle varianten van suplexes illegaal en elke poging of bedoeling resulteert in een automatische diskwalificatie.

Robin Catalan krijgt nu de overwinning en zijn winstbonus.

Het zal ook als een verlies worden via diskwalificatie voor Kritsada Kongsrichai en zijn officiële vechtrecord. Ik begrijp volledig dat geen atleet wil winnen of verliezen door een diskwalificatie . Als leider van One Championship ben ik er echter om ervoor te zorgen dat veiligheid voor al onze atleten te allen tijde de nr. 1 prioriteit is. "Als gevolg van de uitspraak zal Kongsrichai in zijn professionele loopbaan dalen tot 6-4, terwijl het Catalan verbetert naar 7-3.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws