VIDEO: Michael Conlan verslaat David Berna op knockout Nieuws
Nieuws

VIDEO: Michael Conlan verslaat David Berna op knockout

VIDEO: Michael Conlan verslaat David Berna op knockout

Michael Conlan schittert in knockout overwinning tegen David Berna

Vedergewicht talent Michael Conlan (6-0, 5 KOs), de populaire tweevoudig Ierse Olympiër blies David Berna weg in een tweede ronde knock-out overwinning gisteravond. Hij vocht bijna het hele jaar nadat hij zijn professionele debuut maakte voor een uitverkochte menigte en liet zijn maatje en UFC-ster Conor McGregor hem destijds naar de ring brengen.

We zullen elk stadion in Ierland uitverkopen

"Het is niet alleen een grote eer om in het weekend van St. Patricks day te vechten, maar het is iets heel bijzonders" zei Conlan. "Nu wil ik het in Ierland doen, ik bedoel, kijk naar deze menigte, we zullen elk stadion in Ierland uitverkopen." Conlan liet Berna op het vallen met een linkse hoek naar het lichaam, gevolgd door een rechterhoek op het hoofd in de eerste ronde. In de tweede ronde sloeg hij Berna (15-3, 14 KOs), 27, uit Hongarije, opnieuw neer met een rechterhoek en besloot scheidsrechter Eddie Claudio het gevecht te stoppen op 1 minuut.

"Ik wist dat dit zou gebeuren," zei Conlan. "Hij begon te committen en ik sloeg hem en liet hem vallen met een prachtige body shot in de eerste ronde, daarna wist ik dat ik hem zou verslaan."

Nu laten we hem in zijn natuurlijke klasse zien als bokser die de amateur divisie ontstegen is

Conlan, 26, was met zijn familie verhuisd naar Zuid-Californië om te trainen met Manny Robles, maar ze besloten terug naar huis te gaan. Conlan traint nu in Londen en was dit zijn eerste gevecht onder trainer Adam Booth, die hield van wat hij zag. "Nu laten we hem in zijn natuurlijke klasse zien als bokser die de amateur divisie ontstegen is," zei Booth. "Het gaat erom een ​​beetje professionele wrok in te bouwen, waar hij niet alleen handelt, maar ook leert om slimme vaardigheden te combineren met een beetje kracht." Slim boksen, hatelijk stoten. "Dat is geen vechtpartij. daar is hij te slim voor. "

Kort nadat de scheidsrechter het gevecht onderbroken had, verbeterde Conlan naar 6-0 als prof.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws