Home / Nieuws / VIDEO: ‘Meisje met MMA ervaring sloopt mannelijke aanvaller’

VIDEO: ‘Meisje met MMA ervaring sloopt mannelijke aanvaller’

Vrouwen kunnen niet langer gezien worden als zachtmoedig en hebben niet allemaal meer behoefte aan bescherming door mannen, en zelfs als ze dat wel hebben, kan het nu als zeer seksistisch worden beschouwd.

Hoewel er vanuit het standpunt van de kracht nog steeds natuurlijke verschillen zijn tussen mannen en vrouwen, vieren vrouwen een tijdperk van onafhankelijkheid, kracht en dapperheid op zich. Hier is een voorbeeld ervan in actie. Ze is nog maar jong, maar het meisje in de video deelt een paar flinke klappen uit tegen een jongen die haar lastig viel.

Wel of niet

Je kunt zien dat de jongen gevangen zit in het mentale dilemma of hij terug zal slaan of alleen zichzelf verdedigt. Aan de ene kant moet hij zichzelf beschermen en het meisje kan duidelijk straf uitdelen. Aan de andere kant, als hij het doet en hij haar pijn doet, is hij degene die er uit zal komen als de loser die meisjes slaat.

Dus laat het meisje een vrij zwaar pak slaag los op de jongen die haar aanvankelijk probeert af te weren, zelfs een paar stoten terug te geven. Maar tevergeefs, het blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dus voordat men beslist een meisje te pesten denk twee keer na, voor je het weet krijg je een pak slaag!

Bekijk ook

Karate legende Jon Bluming overleden

Een van de grootste karate legendes Jon Bluming is gisteravond 17 december op 85 jarige ...

GLORY 52: Last minute superfight toegevoegd!

Robin van Roosmalen: ‘in MMA ben je eerder miljonair dan bij kickboksen’

Vorige week maakte Robin van Roosmalen bekend dat hij het kickboksen vaarwel zegt. Hij gaat ...

Nederlands Sambo Team pakt prijzen in Litouwen

Foto: Sambo Bond NL Het was een top weekend voor het SamboTeam NL. In Litouwen ...