Home / Nieuws / VIDEO: ‘Meisje met MMA ervaring sloopt mannelijke aanvaller’

VIDEO: ‘Meisje met MMA ervaring sloopt mannelijke aanvaller’

Vrouwen kunnen niet langer gezien worden als zachtmoedig en hebben niet allemaal meer behoefte aan bescherming door mannen, en zelfs als ze dat wel hebben, kan het nu als zeer seksistisch worden beschouwd.

Hoewel er vanuit het standpunt van de kracht nog steeds natuurlijke verschillen zijn tussen mannen en vrouwen, vieren vrouwen een tijdperk van onafhankelijkheid, kracht en dapperheid op zich. Hier is een voorbeeld ervan in actie. Ze is nog maar jong, maar het meisje in de video deelt een paar flinke klappen uit tegen een jongen die haar lastig viel.

Wel of niet

Je kunt zien dat de jongen gevangen zit in het mentale dilemma of hij terug zal slaan of alleen zichzelf verdedigt. Aan de ene kant moet hij zichzelf beschermen en het meisje kan duidelijk straf uitdelen. Aan de andere kant, als hij het doet en hij haar pijn doet, is hij degene die er uit zal komen als de loser die meisjes slaat.

Dus laat het meisje een vrij zwaar pak slaag los op de jongen die haar aanvankelijk probeert af te weren, zelfs een paar stoten terug te geven. Maar tevergeefs, het blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dus voordat men beslist een meisje te pesten denk twee keer na, voor je het weet krijg je een pak slaag!

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT