VIDEO: 'Meisje met MMA ervaring sloopt mannelijke aanvaller' Nieuws
Nieuws

VIDEO: 'Meisje met MMA ervaring sloopt mannelijke aanvaller'

VIDEO: 'Meisje met MMA ervaring sloopt mannelijke aanvaller'

Hoewel er vanuit het standpunt van de kracht nog steeds natuurlijke verschillen zijn tussen mannen en vrouwen, vieren vrouwen een tijdperk van onafhankelijkheid, kracht en dapperheid op zich. Hier is een voorbeeld ervan in actie. Ze is nog maar jong, maar het meisje in de video deelt een paar flinke klappen uit tegen een jongen die haar lastig viel.

Wel of niet

Je kunt zien dat de jongen gevangen zit in het mentale dilemma of hij terug zal slaan of alleen zichzelf verdedigt. Aan de ene kant moet hij zichzelf beschermen en het meisje kan duidelijk straf uitdelen. Aan de andere kant, als hij het doet en hij haar pijn doet, is hij degene die er uit zal komen als de loser die meisjes slaat.

Dus laat het meisje een vrij zwaar pak slaag los op de jongen die haar aanvankelijk probeert af te weren, zelfs een paar stoten terug te geven. Maar tevergeefs, het blijkt geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Dus voordat men beslist een meisje te pesten denk twee keer na, voor je het weet krijg je een pak slaag!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws