VIDEO: Max Holloway wil met Khabib Nurmagomedov de kooi in! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Max Holloway wil met Khabib Nurmagomedov de kooi in!

VIDEO: Max Holloway wil met Khabib Nurmagomedov de kooi in!

Khabib Nurmagomedov wordt absoluut onderschat, zegt Max Holloway, maar ik wil met hem de kooi in!

Tot een recente blessure zijn titelverdediging tegen Frankie Edgar verhinderde, heeft Max Holloway in de vedergewicht divisie stand weten te houden. Als hij met succes kan voorkomen dat Brian Ortega zijn titel kan pakken, dan is het moeilijk om voor een andere tegenstander te pleiten. Zo dominant als Holloway is, heeft hij het hoogste voor ogen ​​voor toekomstige uitdagingen. Hij daagt niemand minder dan Khabib Nurmagomedov uit, maar waarschuwt snel de deelnemers aan de lichtgewicht divisie dat niemand veilig is.

Vergeet COnnor Mcgregor ik wil Khabib

Weet je, iedereen blijft maar praten over mij en Conor McGregor. Iedereen wil ons zien vechten, maar iedereen lijkt niet te praten over Khabib Nurmagomedov. Ik wil Khabib. Weet je, om de beste te zijn moet je de beste weten te verslaan en een van die jongens is Khabib. Veel jongens tekenen om te vechten tegen Tony Ferguson. Ik herinner me dat Tony zei dat hij naar 145-pond wilde komen, maar ze kunnen daar allemaal blijven. Blijf op 155-pond, geen excuses, laat me komen en laat me vechten. Ik ben een grote jongen en we kunnen omhoog gaan. En 170-pond is niet zo ver daar van af. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws