VIDEO: Massale vechtpartij onder publiek tijdens boksgala in Parijs! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Massale vechtpartij onder publiek tijdens boksgala in Parijs!

VIDEO: Massale vechtpartij onder publiek tijdens boksgala in Parijs!

Publiek gaat los op elkaar tijdens boksgala in Parijs afgelopen weekend!

Het liefst berichten men in de pers over leuke feiten omtrent vechtsporten, echter komt het helaas nog wel eens voor dat er buiten de ring een gigantische vechtpartij uitbreekt. zoals afgelopen zaterdag in Parijs op een groot boksgala. Licia Boudersa Perso werd daar Europees kampioen boksen echter niet zonder slag of stoot. Het publiek ontplofte en ging op elkaar los, een kwalijke zaak en zeer negatief voor de vechtsport aldaar. Gelukkig is dit de afgelopen jaren in Nederland niet meer voor gekomen, mede door goed toezicht bij de vechtsportgala's maar in Frankrijk bleek dit dus anders.

Uitzinnig van woede om verlies van bokser

Het publiek werd uitzinnig na het verlies van een van de boksers op het gala. Tijdens dit gala was een grote partij tussen twee vrouwelijke boksers en waar gestreden werd om de titel. "Schokkend men is helemaal gek geworden op het gala, ellende breekt uit tijdens het main event in parijs indrukwekkend!!! Algemene vechtpartij, pepperspray, cri, mensen willen de zaal uit enz... het had veel verder kunnen gaan allemaal", was een van de reacties op social media. Zeer betreurenswaardig maar geeft maar eens te meer aan dat toezicht nu eenmaal nodig blijkt te zijn. Gelukkig zit in Nederland de vechtsport in de lift in de positieve zin des woord.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws