VIDEO: Martijn Krabbe de ring in bij Kops Gym Nieuws
Nieuws

VIDEO: Martijn Krabbe de ring in bij Kops Gym

VIDEO: Martijn Krabbe de ring in bij Kops Gym

Niemand minder dan Martijn Krabbe was afgelopen week in training bij Kops Gym

Een post op Instagram van Bert Kops trok onze aandacht, hij poste namelijk een foto met Martijn Krabbe in een Kops Gym shirt. Wij klommen in de telefoon en belde met Bert om te vragen wat er aan de hand was. Bert vertelde ons dat Martijn aanwezig was om opnames te maken voor zijn televisie programma "uitstel van executie", het programma wat gaat over gezinnen of personen die financieel aan de grond zitten en geholpen worden om er weer boven op te komen.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/02/WhatsApp-Video-2018-02-23-at-08.51.56.mp4[/KGVID]

Kops Gym de sportschool van de kampioenen

Het is niet zo verwonderlijk dat Krabbe zijn weg vond naar Kops Gym, sterker nog de sportschool is een internationaal instituut als het gaat om het creëren van kampioenen. Op de Gym heerst een sfeer zoals die moet zijn, puur trainen en no bullshit gewoon trainen en niet poetsen. De vechters die uitkomen voorr Kops Gym vindt je terug bij de grote vechtsport organisaties zoals Bellator MMA en Kickboxing, maar ook voor het pure worstelen kan je bij Kops Gym terecht. Dus wil je ook bij de kampioenen behoren bezoek de gym gerust eens en en start er met trainen. Of Martijn terug zal komen om te blijven trainen bij Kops Gym is niet bekend, maar aan het filmpje te zien zo het niet slecht voor hem zijn om zijn skills te perfectioneren, en daar moet je voor bij Kops zijn!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws