Video: Markus Ehrenhofer een rijzende ster in de wereld van het kickboksen! Nieuws
Nieuws

Video: Markus Ehrenhofer een rijzende ster in de wereld van het kickboksen!

Video: Markus Ehrenhofer een rijzende ster in de wereld van het kickboksen!

Deze zomer won hij de felbegeerde hoofdprijs bij W5's Summer Boot Camp, dat werd gehouden in Novi Sad, Servië.

De prijs, een kans om voor W5 te vechten op een van hun professionele evenementen. En hier is hij, nu zal iedereen over de hele wereld het talent zien dat de coaches bij W5 Summer Boot Camp zagen. Hij neemt het op tegen Cenk "Magnificent" Cankurtaranoglu. Dit alles zal gebeuren op 11 november 2017 in Kosice, Slowakije.

Er zijn meer organisaties die jonge vechters als Markus Ehrenhofer een kans geven, neem Glory en Enfusion met de talents toernooien om het even dichtbij huis te houden. Het is mooi om te zien dat de vechtsporten en het kickboksen groeien met nieuwe talenten, zowel nationaal als internationaal.

Oostenrijk versus Turkije, Ervaring versus Verlangen!

Hij zal een moeilijke tegenstander zijn en Markus op elke hoek testen. Cenk is een van die vechters dat als hij geen opening ziet, hij je verdediging de hele tijd zal teisteren, maar als hij een opening ziet, dan is het lichten uit. Met tal van KO-wapens in zijn arsenaal en zijn technisch correcte stijl heeft Markus een moeilijke weg voor de boeg. Oostenrijk versus Turkije, Ervaring versus Verlangen, Beiden jong, en beiden hongerig naar de winst!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws