VIDEO | Manny Pacquiao is terug met knockout overwinning op Lucas Matthysse Nieuws
Nieuws

VIDEO | Manny Pacquiao is terug met knockout overwinning op Lucas Matthysse

VIDEO | Manny Pacquiao is terug met knockout overwinning op Lucas Matthysse

Pacquiao score meerdere knockdowns op Matthysse

Twee rondes later verdiende Pacquiao zijn tweede knock-down toen hij een korte rechtse hoek op de zijkant van Matthysse zijn hoofd deed landen. Nog eens twee rondes later, scoorde Pacquiao nog een stevige linkse uppercut die Matthysse neerhaalde voor de derde en laatste keer, dit gaf Pacquiao de KO winst.

Niets te merken van lange afwezigheid van Manny Pacquiao

Pacquiao kwam in de wedstrijd met als geschiedenis, te hebben verloren van Jeff Horn in zijn laatste gevecht, en daarmee het verlies van de WBO weltergewicht titel. Dat was een zeer controversiële beslissing, terwijl voorafgaand daaraan Pacquiao de winst pakte op Jessie Vargas en Timothy Bradley. Voordat hij verloor van Floyd Mayweather Jr. had Matthysse een paar overwinningen op Tewa Kiram en Emmanuel Taylor, met een verlies tegen Viktor Postol daarvoor. Manny Pacquiao is terug en zo te zien heeft zijn lange afwezigheid vanuit de ring hem geen kwaad gedaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws