Video: De manier waarop je "nooit" Muay Thai (of andere krijgskunst) moet trainen! Nieuws
Nieuws

Video: De manier waarop je "nooit" Muay Thai (of andere krijgskunst) moet trainen!

Video: De manier waarop je "nooit" Muay Thai (of andere krijgskunst) moet trainen!

Dit zijn veruit de meest idiote en onveilige trainingen, die we ooit hebben zien plaatsvinden in de vechtsporten! Probeer dit niet thuis!

Op het eerste gezicht lijkt het alsof ze gewoon hun lichamen proberen te harden, voor alle soorten stoten en trappen, die ze in gevechten zullen voelen en tegemoet komen. Het is een normale zaak in vechtsporten dat men het lichaam hard, maar in deze video gaat men wel heel erg ver. En lijkt het meer kwaad dan goed te doen.

Voorkom permanente hersen beschadiging

Naarmate de wetenschap vordert, leren we steeds meer over hersenschuddingen en wat ze met de hersenen doen. Als je hierover niet op de hoogte bent gebleven, zullen wij je het maar vertellen, maar een hersenschudding is slecht. Uw hersenen kunnen maar een bepaald niveau van schade aan, voordat die schade permanent zal zijn.

Voorkomen van schade is nummer 1

Als je een vechter bent, wil je jezelf redden van zoveel onnodige schade als maar mogelijk is, en wil je jezelf zeker niet al teveel blootstellen aan gevaren. Besef je immers dat het verkeerd beoefenen van een vechtsport, veel schade aan kan richten op en in je lichaam.

Al wat we vragen, is dat je jezelf nooit in gevaar stelt door iets domme dingen te proberen. Er zijn veel betere manieren om je verdediging te verbeteren dan alleen een trainingspartner op je in te laten slaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws