Video: De manier waarop je “nooit” Muay Thai (of andere krijgskunst) moet trainen! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: De manier waarop je “nooit” Muay Thai (of andere krijgskunst) moet trainen!

Video: De manier waarop je “nooit” Muay Thai (of andere krijgskunst) moet trainen!

Dit zijn veruit de meest idiote en onveilige trainingen, die we ooit hebben zien plaatsvinden in de vechtsporten! Probeer dit niet thuis!

Op het eerste gezicht lijkt het alsof ze gewoon hun lichamen proberen te harden, voor alle soorten stoten en trappen, die ze in gevechten zullen voelen en tegemoet komen. Het is een normale zaak in vechtsporten dat men het lichaam hard, maar in deze video gaat men wel heel erg ver. En lijkt het meer kwaad dan goed te doen.

Voorkom permanente hersen beschadiging

Naarmate de wetenschap vordert, leren we steeds meer over hersenschuddingen en wat ze met de hersenen doen. Als je hierover niet op de hoogte bent gebleven, zullen wij je het maar vertellen, maar een hersenschudding is slecht. Uw hersenen kunnen maar een bepaald niveau van schade aan, voordat die schade permanent zal zijn.

Voorkomen van schade is nummer 1

Als je een vechter bent, wil je jezelf redden van zoveel onnodige schade als maar mogelijk is, en wil je jezelf zeker niet al teveel blootstellen aan gevaren. Besef je immers dat het verkeerd beoefenen van een vechtsport, veel schade aan kan richten op en in je lichaam.

Al wat we vragen, is dat je jezelf nooit in gevaar stelt door iets domme dingen te proberen. Er zijn veel betere manieren om je verdediging te verbeteren dan alleen een trainingspartner op je in te laten slaan.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page