VIDEO: Magere MMA vechter geeft uitdager op straat een stevig pak slaag! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Magere MMA vechter geeft uitdager op straat een stevig pak slaag!

VIDEO: Magere MMA vechter geeft uitdager op straat een stevig pak slaag!

Pas op voor je een mager mannetje op straat uitdaagt, voor je het weet krijg je een pak slaag!

Er is een gezegde dat luidt, “onderschat nooit je tegenstander”, in het geval van het gevecht wat te zien is op onderstaande video is dit zeker het geval. Hoe vaak kom het niet voor dat iemand op straat een persoon uitdaagt, en denkt wel even het aankomende gevecht in de spreekwoordelijk zak te hebben zitten. Juist omdat een persoon kleiner of mager oogt. De uitdager in de video komt van een koude kermis thuis als hij ervaart dat hij wellicht een andere tegenstander had moeten uitkiezen om tegen te vechten.

Pesterijen op school en straat

Hoe vaak zien wij geen filmpjes voorbij komen van jongeren die elkaar het leven zuur maken, op school op straat etc, dit wordt vaak gefilmd maar niemand grijpt in. Onder de noemer “zinloos” geweld worden dit soort zaken vaak geplaatst. En terecht, als je wilt vechten doe dit dan op een gym, waar je er zeker van kunt zijn dat je tegen iemand komt te staan die van wanten weet. Nee, we vechten liever op straat en dan graag 10 tegen 1, lekker laf ook. Heb je toch nog zin om na deze video op straat iemand uit te dagen? Weet dan wat je doet, want voor je het weet lig je op je spreekwoordelijke reet!

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page