VIDEO| Luis Tavares gaat zijn tegenstanders slopen op de A1WCC Nieuws
Nieuws

VIDEO| Luis Tavares gaat zijn tegenstanders slopen op de A1WCC

VIDEO| Luis Tavares gaat zijn tegenstanders slopen op de A1WCC

Ik ben geloot tegen Abena maar ik ga winnen, hij hoort thuis in de Jupiler league

Tavares is er zeer duidelijk over, de gelote partij tegen Abena zal hij gaan winnen hij geeft dan ook aan; "Wat kan ik er over zeggen..? Je hebt leagues, niveaus in de sport. Net als bij voetballen. Ere divisie en zo gaat het door naar de Champions league. En ik ben Barcelona. Hij (Abena) hoort thuis in de Jupiler league. En zo ook de rest van die gasten (doelende op de overige deelnemers aan het toernooi)". Op één na en die kom ik tegen in de finale, want dat wordt zeker een leuke finale."

Geen woorden maar daden

Dat Tavares een man van zijn woord is, is inmiddels meerdere malen gebleken, dat hij bij Enfusion wellicht uit zijn jasje aan het groeien is wordt ook door een aantal mensen geroepen. En men doelt dan ook vaak op een gevecht tussen Tavares en GLORY kickboks kampioen Rico Verhoeven. De laatste is volgens velen ook toe aan een tegenstander van het kaliber van Tavares. Dat belooft allemaal nog wat, de boodschap van Tavares is meer dan duidelijk op de A1WCC komt hij om te slopen.....

Zie onderstaande video

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/04/WhatsApp-Video-2018-04-23-at-12.49.31.mp4[/KGVID]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws