Home / Nieuws / VIDEO| Luis Tavares gaat zijn tegenstanders slopen op de A1WCC

VIDEO| Luis Tavares gaat zijn tegenstanders slopen op de A1WCC

Wie kent hem niet Luis Tavares de Enfusion zwaargewicht kampioen, hij maakt 5 mei aanstaande een uitstapje naar de A1WCC in Hasselt, België. Op de A1WCC treft hij Donegi Abena als eerste tegenstander voor het toernooi waar in gestreden wordt voor een finale plek. Het gebeurt wel vaker dat vechters uit de diverse divisies bij een andere organisatie gaan vechten, van Tavares wordt dan ook heel wat verwacht.

Ik ben geloot tegen Abena maar ik ga winnen, hij hoort thuis in de Jupiler league

Tavares is er zeer duidelijk over, de gelote partij tegen Abena zal hij gaan winnen hij geeft dan ook aan; “Wat kan ik er over zeggen..? Je hebt leagues, niveaus in de sport. Net als bij voetballen. Ere divisie en zo gaat het door naar de Champions league. En ik ben Barcelona. Hij (Abena) hoort thuis in de Jupiler league. En zo ook de rest van die gasten (doelende op de overige deelnemers aan het toernooi)”. Op één na en die kom ik tegen in de finale, want dat wordt zeker een leuke finale.”

Geen woorden maar daden

Dat Tavares een man van zijn woord is, is inmiddels meerdere malen gebleken, dat hij bij Enfusion wellicht uit zijn jasje aan het groeien is wordt ook door een aantal mensen geroepen. En men doelt dan ook vaak op een gevecht tussen Tavares en GLORY kickboks kampioen Rico Verhoeven. De laatste is volgens velen ook toe aan een tegenstander van het kaliber van Tavares. Dat belooft allemaal nog wat, de boodschap van Tavares is meer dan duidelijk op de A1WCC komt hij om te slopen…..

Zie onderstaande video

Bekijk ook

GLORY 60: Harut Grigorian geblesseerd, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

GLORY 60: Harut Grigorian zegt af, Vienot vs. Doumbe voor de weltergewicht titel

Het nieuws dat Harut Grigorian zijn titel niet zal verdedigen zaterdagavond in Lyon tijdens Glory ...