VIDEO | Lucia Rijker stoomt vrouwelijke topbokser klaar voor titel verdediging! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Lucia Rijker stoomt vrouwelijke topbokser klaar voor titel verdediging!

VIDEO | Lucia Rijker stoomt vrouwelijke topbokser klaar voor titel verdediging!

De enige onbetwiste vrouwelijk wereldkampioen boksen Cecilia Braekhus, zal haar wereld weltergewicht titel verdedigen tegen de voormalige WBC middengewicht kampioen Kali Reis. Dit zal gebeuren in het co-main event van het Gennady “GGG” Golovkin tegen Vanes Martirosyan, voor de Wereld middengewicht titel in het Stub Hub Center in Californië op 5 mei aanstaande. Beide wereldtitel verdedigingen worden op HBO vanaf 11:00 uur ET / PT uitgezonden. Dit is de eerste keer dat een bokswedstrijd tussen vrouwen live op HBO wordt uitgezonden.

Klaargestoomd door Lucia Rijker

“Ik ben vereerd om op dezelfde kaart te vechten als de beste mannelijke vechter in de wereld, Gennady ‘GGG’ Golovkin,” zei Braekhus. “Ik heb zoveel geweldige dingen gehoord over vechten in Zuid-Californië en de passie die boksliefhebbers hebben voor geweldige gevechten.” Cinco de Mayo op het StubHub Center wordt een speciale avond voor de boksers en de fans. Ik train in Los Angeles de afgelopen zes weken met Lucia Rijker en dit is een enorm trainingskamp geweest, vooral omdat ik in tien jaar tijd niet in Amerika heb gevochten en dit is echt een van de hoogte punten in mijn carrière en ik wil mijn fans bedanken omwille van hun steun naar mij toe, en Lucia Rijker voor het helpen voorbereiden,” zegt Braekhus.

Het was geweldig om met Cecilia te werken

“Ze is zo getalenteerd en zelfs meer, zo toegewijd om hard te werken en elke dag opnieuw te leren,” zei Rijker. “We kunnen niet wachten om boksfans te laten zien in het StubHub Center en degenen die overal ter wereld kijken waar we aan hebben gewerkt.”

Reis blij met een kans op de titel

“Ik ben erg blij met deze kans.”Ik wil Cecilia en haar team bedanken voor deze unieke kans om te boksen voor de titel en het onbetwiste kampioenschap,” zei Reis. Dit is zo’n geweldige kaart en ik ben dankbaar dat ik er deel van mag uitmaken. ”

Bekijk ook

Zorgen om bokskoning Tyson Fury! ‘Dit kan zo niet’ (video)

Als dit maar goed gaat

Rico Verhoeven: ‘Zo zou ik nooit vechten’ (video)

Rico is er zeker van zo zou hij nooit vechten

Mike Tyson tegen Jake Paul de ring in! ’40 miljoen te verdelen’

Mike Tyson en Jake Paul zijn akkoord

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page