VIDEO: Leraar onderuit getrapt, gebruikt MMA technieken om ruzie te sussen - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Leraar onderuit getrapt, gebruikt MMA technieken om ruzie te sussen

VIDEO: Leraar onderuit getrapt, gebruikt MMA technieken om ruzie te sussen

VIDEO: Leraar onderuit getrapt, gebruikt MMA technieken om ruzie te sussen

De opkomst van MMA (Mixed Martial Arts) in de mainstream heeft al wat problemen veroorzaakt bij jonge mensen die het verschil tussen sport en realiteit niet begrijpen.

Door hen wordt MMA gezien als een wapen, een manier om de overhand te krijgen op mensen, fysiek, in plaats van een zelfverdedigingsmechanisme of een manier om fit te worden.

Het trieste is dat deze opkomst ook is gekomen in een tijd waarin het respect van de jeugd voor volwassen autoriteit sterk daalt. Het perfecte voorbeeld ontstond toen op een middelbare school een student voelde dat hij het gezag van een leraar kon omzeilen

Vroeger werden leraren vereerd

Het gebruik van lijfstraffen was in staat om de meerderheid in het gelid te houden, omdat ze instinctief bang waren voor de pijn. Maar sinds de daling van het respect hebben leraren moeite om kinderen op één lijn te houden, waarbij de studenten weten dat de leraren niets drastisch kunnen doen.

Dus toen een leraar probeerde een ruzie tussen twee leerlingen op te lossen, door tussen hen in te komen, besloot een van hen de leraar te omzeilen en zijn aartsvijand in het gezicht te stoten.

Wraak actie

De andere leerling reageert en probeert de leraar te passeren om wraak te nemen. De leraar bevindt zich op het verkeerde moment op de verkeerde plaats en wordt onderuit getrapt door de eerste agressor en deze gooit hem neer.

De verzamelde groep kinderen verkeert in verbazing als ze zien dat hun leraar is geveld. Maar de leraar reageert snel en gebruikt zijn Braziliaanse Jiu-Jitsu-vaardigheden om de knie van de student op zijn plaats te houden en hem vast te houden.

Bekijk ook

Bokswedstrijd Vyacheslav Datsik tegen Alexander Emelianenko

Bokswedstrijd tussen neonazi en veroordeelde verkrachter geboekt

Een Russische bokspromotor heeft een gevecht geboekt tussen de twee beruchte vechters.

UFC-vechter ontsnapt wederom aan de dood: ‘Bloedde bijna leeg’

Weer een bijna-doodervaring.

Beruchte T-34 slaat 2 dikzakken ‘KO’ in MMA-gevecht (video)

Daniyal Elbaev is gebouwd als een Russische Tank en daar heeft hij zijn bijnaam"T-34" aan te danken.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page