VIDEO Kunlun Fight 69: Marat Grigorian verslaat Dzianis Zuev op knockdown Nieuws
Nieuws

VIDEO Kunlun Fight 69: Marat Grigorian verslaat Dzianis Zuev op knockdown

VIDEO Kunlun Fight 69: Marat Grigorian verslaat Dzianis Zuev op knockdown

Top resultaat voor Marat Grigorian van Hemmers Gym op Kunlun Fight 69

Marat Grigorian verslog vandaag op Kunlun Fight 69 Dzianis Zuev door unanieme beslissing (30-28, 30-28, 30-28, 30-28, 30-29). In een wat wel een supergevecht genoemd kan worden gingen beide vechters goed los op elkaar. Echter liet Marat Grigorian de protegee van Hemmers Gym die onder leiding van Nick Hemmers de ring instapte een vooruit bewegend gevecht zien. Wat duidelijk te zien is bij vechters vanuit de stal van Hemmers Gym is dat de old school trainings methoden uit de tijden van Ramon Dekkers nog steeds aanwezig zijn.

Keiharde knockdown

Bij het merendeel van de Nederlandse kickboksscholen wordt en nog steeds getraind op de knockdown en low-kick technieken zoals ooit geïntroduceerd en ontwikkeld bij de opkomst van het kickboksen in Nederland. Ook in de partij van Grigorian tegen Zuev is dit duidelijk te herkennen, de Nederlandse vechtstijl is nog altijd wereldberoemd en veel buitenlandse vechters komen dan ook nog steeds naar Top Gyma als Hemmers op deze technieken hun eigen te maken. Een mooi resultaat voor Grigorian op KLF 69 wat nog een aantal top gevechten herberg zoals de beroemde Buakaw die ook de ring in zal stappen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws