Video: Kind Muay Thai vechters Schokkende beelden! Nieuws
Nieuws

Video: Kind Muay Thai vechters Schokkende beelden!

Video: Kind Muay Thai vechters Schokkende beelden!

Als je de twee kinderen zo in de ring ziet staan vraagt men zich toch af moet dat nou!

Er dook onlangs een video op van twee Muay Thai vechters van wel zeer jeugdige leeftijd, wat is er mis met jeugdige kickboksers? Nou op zich niet natuurlijk totdat je deze video bekijkt, we zien hier twee kinderen in de ring, zonder bescherming en met een significant lengte, gewicht en waarschijnlijk ook leeftijd verschil. De grotere jongen trapt en stoot het kleineer mannetje herhaaldelijk naar het canvas, deze staat wonderwel steeds op, maar is dit nu normaal?

Hou toch op het is gewoon traditie

Dit is een van de meest gebruikte uitspraken die je hoort om dit soort uitwassen goed te keuren, want traditie of niet, geen weldenkend mens zal met goedkeuring zitten te kijken naar twee kinderen die zo in de ring staan. Oh ja hoe was het alweer? Zij vechten voor hun familie, toch? Of te wel zij worden gedwongen de ring in te gaan op zeer jonge leeftijd. Om brood op de plank te brengen.

Bij kinderen te grote verschillen niet toestaan

Ik begrijp kinderen die Muay Thai vechten in Thailand en heb er niks tegen, maar grootte en gewicht verschillen mogen niet toegestaan worden als kinderen vechten, en dan nog maar niet te praten zonder enige vorm van bescherming! Bent u hier voorstander van?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws