VIDEO: Kickbokskampioen Tayfun Ozcan vraagt vriendin ten huwelijk op TV, maar wordt niet herkend? – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Kickbokskampioen Tayfun Ozcan vraagt vriendin ten huwelijk op TV, maar wordt niet herkend?

VIDEO: Kickbokskampioen Tayfun Ozcan vraagt vriendin ten huwelijk op TV, maar wordt niet herkend?

Tayfun Ozcan is een van Nederlands beste kickboksers en Enfusion wereld kampioen

Gisteravond was er enige opwinding in het TV programma RTL LateNight, het bleek dat iemand in de pauze zijn vriendin ten huwelijk had gevraagd. Maar dit bleek niet zomaar iemand te zijn want het bleek Enfusion Wereld Kampioen Tayfun Ozcan te zijn die zijn vriendin Janneke van den Dungen ten huwelijk vroeg en zij zei JA. Goed nieuws voor het jonge stel, echter leek men niet te beseffen wie het stel was? Das toch wel heel curieus te noemen omdat Tayfun Ozcan recentelijk nog alle voorpagina’s haalde door het verslaan van Andy Souwer op Enfusion Eindhoven, en te zien is op TV bij de serie over Enfusion road to Abu Dahbi wat uitgezonden wordt door Veronica.

We zijn er allemaal getuige van geweest, en het is nooit eerder gebeurt

Humberto Tan de presentator van het programma, verteld direct na de reclame dat er iets in de break van het programma is gebeurt wat nog nooit is voorgekomen. “Terwijl wij aan het praten waren is er een vrouw ter huwelijk gevraagd, en ze heeft JA gezegd”, kondigt Tan aan. Hij feliciteert het stel en vraagt hen te gaan staan, en zegt dit zijn ze, en dat kan gewoon op een donderdag avond!” Echter lijkt hij Tayfun niet te herkennen.

Hoe kun je een van Nederlands beste kickboksers over het hoofd zien?

Velen vragen zich af hoe het komt dat men een groot kickboks kampioen als Tayfun Ozcan over het hoofd ziet. Op onze redactie kwamen enkele emails binnen van verontwaardigde fans, met reacties zoals; “Humberto Tan is zelf een kickboks liefhebber want hij is altijd in de kleedkamers te vinden als Rico Verhoeven vecht, en Rico schuift regelmatig aan bij zijn programma.” Tot, “heeft dan niemand van de productie door gehad want een groot kampioen zich in het publiek bevond?” Het laat zich raden, één ding is duidelijk het verliefde stel gaat trouwen en wij wensen hen een goed huwelijk en toekomst toe.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page