Home / Nieuws / VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor

VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor

Khabib Nurmagomedov is een grotere ster dan Conor McGregor, althans zo beweert zijn manager. En hij verdient het daarom om meer geld dan McGregor te krijgen voor hun volgende gevecht tegen elkaar.

De website TMX sprak met Ali Abdelaziz de manager van Khabib die beweert dat Khabib een ‘wereldwijde superster’ is geworden mede doordat hij een ontmoeting heeft gehad met enkele van de machtigste leiders ter wereld.

Ali zegt dat Khabib’s bereik groter is dan ooit en hij wil dat UFC aan tafel komt met een salaris dat aangeeft hoe groot een ster Khabib is geworden en wil niet minder dan $ 50 miljoen voor een rematch met McGregor.

Presidenten tour

“Kom op, man zegt Abdelaziz, Khabib heeft een ontmoeting gehad met Poetin, President van Turkije Erdogan en Kadyrov. En de andere kerel die drank verkoopt in de winkel op de hoek, is niet eens in dezelfde wereld, “duidend op McGregor.

Ali zegt dat Khabib een rematch met McGregor zou overwegen als de prijs klopt, maar deze keer krijgt Conor een nog groter pak slaag. “Ik wil echt Conor zijn eigen bloed drinken zien drinken,” zegt Ali … “Hij praatte te veel shit. Hij ondersteunde het niet. Hij is een schande voor Ierland, zijn vader, zijn moeder, zijn vrouw. ‘

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT