VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor Nieuws
Nieuws

VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor

VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor

Khabib Nurmagomedov is een grotere ster dan Conor McGregor, althans zo beweert zijn manager. En hij verdient het daarom om meer geld dan McGregor te krijgen voor hun volgende gevecht tegen elkaar.

De website TMX sprak met Ali Abdelaziz de manager van Khabib die beweert dat Khabib een 'wereldwijde superster' is geworden mede doordat hij een ontmoeting heeft gehad met enkele van de machtigste leiders ter wereld.

Ali zegt dat Khabib’s bereik groter is dan ooit en hij wil dat UFC aan tafel komt met een salaris dat aangeeft hoe groot een ster Khabib is geworden en wil niet minder dan $ 50 miljoen voor een rematch met McGregor.

Presidenten tour

"Kom op, man zegt Abdelaziz, Khabib heeft een ontmoeting gehad met Poetin, President van Turkije Erdogan en Kadyrov. En de andere kerel die drank verkoopt in de winkel op de hoek, is niet eens in dezelfde wereld, "duidend op McGregor.

Ali zegt dat Khabib een rematch met McGregor zou overwegen als de prijs klopt, maar deze keer krijgt Conor een nog groter pak slaag. "Ik wil echt Conor zijn eigen bloed drinken zien drinken," zegt Ali ... "Hij praatte te veel shit. Hij ondersteunde het niet. Hij is een schande voor Ierland, zijn vader, zijn moeder, zijn vrouw. '

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws