VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor

VIDEO: Khabib Nurmagomedov wil $ 50 miljoen voor rematch met McGregor

Khabib Nurmagomedov is een grotere ster dan Conor McGregor, althans zo beweert zijn manager. En hij verdient het daarom om meer geld dan McGregor te krijgen voor hun volgende gevecht tegen elkaar.

De website TMX sprak met Ali Abdelaziz de manager van Khabib die beweert dat Khabib een ‘wereldwijde superster’ is geworden mede doordat hij een ontmoeting heeft gehad met enkele van de machtigste leiders ter wereld.

Ali zegt dat Khabib’s bereik groter is dan ooit en hij wil dat UFC aan tafel komt met een salaris dat aangeeft hoe groot een ster Khabib is geworden en wil niet minder dan $ 50 miljoen voor een rematch met McGregor.

Presidenten tour

“Kom op, man zegt Abdelaziz, Khabib heeft een ontmoeting gehad met Poetin, President van Turkije Erdogan en Kadyrov. En de andere kerel die drank verkoopt in de winkel op de hoek, is niet eens in dezelfde wereld, “duidend op McGregor.

Ali zegt dat Khabib een rematch met McGregor zou overwegen als de prijs klopt, maar deze keer krijgt Conor een nog groter pak slaag. “Ik wil echt Conor zijn eigen bloed drinken zien drinken,” zegt Ali … “Hij praatte te veel shit. Hij ondersteunde het niet. Hij is een schande voor Ierland, zijn vader, zijn moeder, zijn vrouw. ‘

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page