VIDEO: Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit voor een bokswedstrijd - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit voor een bokswedstrijd

VIDEO: Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit voor een bokswedstrijd

Na het verslaan van Conor McGregor heeft Khabib Nurmagomedov de ongeslagen bokslegende Floyd Mayweather uitgedaagd. Hij wil bewijzen dat hij wel Mayweather kan verslaan, iets wat McGregor niet lukte.

De 30-jarige Rus behield zijn UFC-lichtgewicht titel nadat hij “The Notorious” vorige week had verslagen en hoopt nu de Ier te evenaren door in de boksring te stappen.

Khabib breidde zijn perfecte record in MMA uit tot 27-0 en drong er bij de ongeslagen Mayweather op aan om met hem te vechten om te bewijzen wie de enige koning van de jungle is.

Underdog

McGregor leed vorig jaar een verlies in de tiende ronde tegen de Olympische bronzen medaillewinnaar van 1996, waar hij de underdog was voor het hele gevecht, maar er niet in slaagde om enige stoten van belang uit te delen.

Maar de Rus, die de enige is die de MMA wereldkampioen in twee gewichten klasses heeft verslagen, is ervan overtuigd dat hij de gereedschappen in zijn arsenaal heeft om Mayweather’s eerste nederlaag toe te brengen.

Bekijk ook

‘Ik blijf zitten’! Boze Olympisch bokser protesteert tegen diskwalificatie

kwalificeerd in zijn kwartfinale op de Olympische Spelen in Tokio vanwege een opzettelijke kopstoot. De Franse superzwaargewicht bokser zat ongeveer een uur lang uit protest op het schort van de Olympische ring

UFC-vechter gepakt op cocaïnegebruik, schorsing wassen neus

Volgens de officiële verklaring van USADA is de straf met terugwerkende kracht

Rico en Alistair reageer! Waarom bellen jullie niet terug?

Rico Verhoeven en Alistair Overeem zijn sinds laatstgenoemde tekende bij Glory Kickboxing, regelmatig het onderwerp van gesprek.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page