VIDEO: Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit voor een bokswedstrijd – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit voor een bokswedstrijd

VIDEO: Khabib Nurmagomedov daagt Floyd Mayweather uit voor een bokswedstrijd

Na het verslaan van Conor McGregor heeft Khabib Nurmagomedov de ongeslagen bokslegende Floyd Mayweather uitgedaagd. Hij wil bewijzen dat hij wel Mayweather kan verslaan, iets wat McGregor niet lukte.

De 30-jarige Rus behield zijn UFC-lichtgewicht titel nadat hij “The Notorious” vorige week had verslagen en hoopt nu de Ier te evenaren door in de boksring te stappen.

Khabib breidde zijn perfecte record in MMA uit tot 27-0 en drong er bij de ongeslagen Mayweather op aan om met hem te vechten om te bewijzen wie de enige koning van de jungle is.

Underdog

McGregor leed vorig jaar een verlies in de tiende ronde tegen de Olympische bronzen medaillewinnaar van 1996, waar hij de underdog was voor het hele gevecht, maar er niet in slaagde om enige stoten van belang uit te delen.

Maar de Rus, die de enige is die de MMA wereldkampioen in twee gewichten klasses heeft verslagen, is ervan overtuigd dat hij de gereedschappen in zijn arsenaal heeft om Mayweather’s eerste nederlaag toe te brengen.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page