VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

VIDEO | Jose Aldo de UFC knockout koning is terug!

In zijn eerste niet-titelgevecht in meer dan negen jaar liet Jose Aldo even zien dat hij nog steeds niet te onderschatten is. Jeremy Stephens zijn tegenstander kreeg een harde les van de aangeslagen Aldo die hem uitschakelde met een stoot naar het lichaam. De vedergewicht wedstrijd tussen beide vechters was het co-main event van de UFC op FOX 30 show in Calgary, Alberta, Canada. Aldo inmiddels 27-4 MMA, 9-3 UFC, een voormalige oud vedergewichtkampioen, landde een een stoot recht op het lichaam van Stephens 28-15 MMA, 15-14 UFC die neer ging op het canvas, met Aldo die de finish haalde op het 4:19 teken van de eerste ronde.

Indrukwekkend record

Aldo won de vedergewichttitel van de WEC in november 2009. Hij werd de inaugurele vedergewichtkampioen van de UFC toen de WEC en UFC in 2010 fuseerden. Hij verdedigde zijn titel tot een verlies voor Conor McGregor in 2015. In zijn volgende gevecht won hij de tussentijdse titel en later werd hij weer gepromoveerd tot volledig kampioen. Maar toen verloor hij de titel van de huidige kampioen Max Holloway en verloor hij ook tijdens een herkansing. Maar alles bij elkaar, hij had 14 opeenvolgende titelgevechten over ongeveer een periode van acht jaar tot gisteravond met Stephens.

Bekijk ook

‘Ik zal zegevieren’: Anthony Joshua waarschuwt Tyson Fury

Anthony Joshua heeft zijn landgenoot verteld dathij zich nergens kan verstoppen

McGregor’s manager gaat los op Poirier: ‘Wat een laffe zet’

De woordenstrijd tussen Dustin Poirier en Conor McGregor over donatie geld heeft zich uitgebreid tot de manager van McGregor

Demonische Worstelaar Jaagt World Champion de stuipen op het lijf

Hij was 'gebrand' op revanche en dat zou hij krijgen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page