VIDEO: Jiu Jitsu expert knijpt lucht uit stelende dief Nieuws
Nieuws

VIDEO: Jiu Jitsu expert knijpt lucht uit stelende dief

VIDEO: Jiu Jitsu expert knijpt lucht uit stelende dief
VIDEO: Jiu Jitsu expert knijpt lucht uit stelende dief

Een dief in Thailand zal voortaan wel twee keer nadenken voordat hij gaat lopen stelen uit kleedkamers.

Afgelopen woensdag werd de man ontdekt terwijl hij diverse gasten had bestolen in een sauna die eigendom is van de Italiaanse MMA en Brazilian Jiu Jitsu expert, Andrea Sinyorini.

Sinyorini plaatste een video op zijn Facebook pagina waar hij de man in een stevige greep hield totdat de politie arriveerde. “Dit is wat er gebeurt met slechte mensen die stelen van goede, eerlijke mensen onder mijn dak, ze worden gesmoord en gearresteerd,” zei Andrea in het Facebook-bericht.

Blijf met je poten….

“Kom niet naar Thailand om de wet te overtreden en de vrede te verstoren en knoei niet met Italianen die Jui Jitsu onder de knie hebben.” Mensen die commentaar gaven op de video waren vol lof over Andrea, die Jiu Jitsu elke dag traint in een sportschool in Pattaya.

De video ging viraal en bereikte binnen no time een honderduizenden kijkers. De boodschap lijkt duidelijk bezint eer ge begint met het stelen van andermans spullen, voor je het weet zit je vast in een wurggreep.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws