VIDEO | Ismael Lazaar gaat de ring weer in! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Ismael Lazaar gaat de ring weer in!

VIDEO | Ismael Lazaar gaat de ring weer in!

Dat men Ismael Lazaar nog niet moet afschrijven blijkt uit een interview wat met hem gehouden werd tijdens de opening van de FightStore in Venlo afgelopen weekend. Er waren bij de opening grote namen uit de vechtsport wereld aanwezig zoals Enfusion Kampioen Tayfun Ozcan en natuurlijk Ismael Lazaar zelf. De laatste die in het begin van dit jaar vooral negatief in het nieuws kwam door een vermeende doping affaire blijkt snel terug te keren naar de ring.

Harde vechter maar aardige gozer

Wij kennen Lazaar als een harde vechter die in het zwaargewicht zijn sporen meer dan verdiend heeft, hij stond ooit tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven in de ring in een partij die hij verloor, maar wel het beste van zichzelf gaf. Ook stond hij gematched tegen een andere stevige tegenstander Luis Tavares maar deze partij werd gecancelled door de doping zaak. Men mag zeggen en denken wat men wil over Lazaar maar dat de man nog steeds sympathie opwekt is overduidelijk.

Wij zijn nu even aan het afwachten, maar wij laten het snel weten

In het interview wat gepubliceerd is kwam en vragen naar boven hoe hij ooit begonnen is met kickboksen, Lazaar was immers een late starter. Ook werd er doorgevraagd over zijn volgende partij en wanneer deze wordt verwacht? Daar kon Lazaar duidelijk over zijn, “wij zijn nu even aan het afwachten, maar wij laten het snel weten”, aldus Lazaar. Als Lazaar inderdaad de ring weer in gaat rest de vraag waar, immers is hem een schorsing opgelegd voor Nederland, die overigens volgens velen veel te zwaar is. Wil je weten wat Lazaar nog meer te vertellen had bekijk dan onderstaande video.

Bekijk ook

NXT Hoogtepunten: Bijna alle vrouwenkampioenen bij elkaar & nieuwe cruisergewicht kampioen

Enkele dagen na de twee shows, NXT Take Over Stands and Deliver barste het strijdgeweld in de NXT weer los.

🎥 Koek Koek: YouTube bokser speelt vliegtuigje, zaterdag gehaktdag

Jake Paul gaat zaterdag de ring in tegen MMA-vechter Ben Askren

Sneller dan het licht: Tyson Fury toont handsnelheid

Tyson Fury bereidt zich voor op zijn eerste wedstrijd tegen zijn landgenoot Anthony Joshua

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page