VIDEO | Ismael Lazaar gaat de ring weer in! Nieuws
Nieuws

VIDEO | Ismael Lazaar gaat de ring weer in!

VIDEO | Ismael Lazaar gaat de ring weer in!

Harde vechter maar aardige gozer

Wij kennen Lazaar als een harde vechter die in het zwaargewicht zijn sporen meer dan verdiend heeft, hij stond ooit tegenover GLORY wereldkampioen Rico Verhoeven in de ring in een partij die hij verloor, maar wel het beste van zichzelf gaf. Ook stond hij gematched tegen een andere stevige tegenstander Luis Tavares maar deze partij werd gecancelled door de doping zaak. Men mag zeggen en denken wat men wil over Lazaar maar dat de man nog steeds sympathie opwekt is overduidelijk.

Wij zijn nu even aan het afwachten, maar wij laten het snel weten

In het interview wat gepubliceerd is kwam en vragen naar boven hoe hij ooit begonnen is met kickboksen, Lazaar was immers een late starter. Ook werd er doorgevraagd over zijn volgende partij en wanneer deze wordt verwacht? Daar kon Lazaar duidelijk over zijn, "wij zijn nu even aan het afwachten, maar wij laten het snel weten", aldus Lazaar. Als Lazaar inderdaad de ring weer in gaat rest de vraag waar, immers is hem een schorsing opgelegd voor Nederland, die overigens volgens velen veel te zwaar is. Wil je weten wat Lazaar nog meer te vertellen had bekijk dan onderstaande video.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws