Video Interview Conor McGregor: ‘Mijn liefde voor het vechten was weg’ Nieuws
Nieuws

Video Interview Conor McGregor: ‘Mijn liefde voor het vechten was weg’

Video Interview Conor McGregor: ‘Mijn liefde voor het vechten was weg’

We zijn minder dan een week verwijderd van de grote terugkeer van Conor McGregor naar MMA tegen Khabib Nurmagomedov op UFC 229. McGregor is niet zo happig op interviews. Dat lijkt nu te veranderen, want McGregor gaf een tien minuten durend interview aan The Mac Life.

Daarin besprak een wat opgewonden en intense McGregor een verscheidenheid aan onderwerpen, waaronder zijn ongenoegen over de UFC over hoe ze hem van zijn titels hebben ontdaan.

Titels

McGregor's vedergewicht titel werd afgenomen weken nadat hij de lichtgewicht titel won in november 2016. Zijn lichtgewicht titel was in april 2018 aan de beurt. McGregor nam het persoonlijk op. Omdat het winnen van die titels alles betekende voor hem.

"Ik was de liefde voor het vechten een beetje kwijt en ging een andere weg." zei McGregor. "Er waren veel dingen aan de hand. Nu ben ik terug. Ik heb honger om te vechten. Bekijk onderstaande video voor het gehele interview.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws