Video Interview Badr Hari "Ik heb het vuur nog in mij" - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video Interview Badr Hari “Ik heb het vuur nog in mij”

Video Interview Badr Hari “Ik heb het vuur nog in mij”

Interviews met Badr Hari zijn schaars, toch sprak hij zich uit tegenover Todd Grisham

Veel journalisten willen een interview met Badr echter zijn deze schaars, de redenen lijken ons duidelijk. Want helaas zijn de bedoelingen van veel van deze journalisten vaak niet echt sport gericht, maar om hem neer te halen en terug te grijpen op het verleden. Echter is Badr bovenal een groot sportman en vechter pur sang, en genieten velen van zijn partijen in de ring. Je kunt denken of zeggen wat je wilt van Badr, maar als hij de ring binnentreedt gebeurt er iets magisch, en zelfs tegenstanders kunnen dat niet ontkennen.

Ik heb het vuur nog in mij

In zijn interview met Todd  Grisham antwoord Badr op de vraag of hij het kickboksen gemist heeft name een afwezigheid van 15 maanden, “zoals iedereen weet had ik wat zaken af te handelen”, maar ik ben terug en kijk er naar uit om de ring in te gaan. ” Ook stel Grisham de vraag of de motivatie die Badr nu heeft vergeleken met een aantal jaren terug anders is waarop hij antwoord; “Jazeker, 10 jaar geleden had ik een andere motivatie, en vocht ik voor andere zaken, en nu ben ik vader van twee kinderen en stap ik met een andere mentaliteit de ring in, maar ik heb het vuur nog in mij.” Het gevecht wat er aankomt tegen Hesdy Gerges is er een die velen al maanden de hun greep houdt.

Scherp uitziende en goed afgetrainde Badr Hari

Als je Badr bekijkt dan zie je inderdaad een scherp afgetrainde vechter waar het vuur nog lang niet in is uitgedoofd, sterker nog hij lijkt er klaar voor. De aankomende partij zal dan ook zeker een fitte Badr laten zien, dit tegenover een even gedreven Hesdy Gerges in de ring, beloofd gegarandeerd vuurwerk. Ook Gerges houdt er een strakke trainings discipline op na, en in filmpjes die her en der opduiken op social media is dan ook te zien dat ook hij het vechten nog lang niet is verleerd. Op naar 3 maart waar ongetwijfeld geschiedenis geschreven gaat worden, en respect voor beide vechters want dit soort partijen is wat vechtsport minnend Nederland nodig heeft.

 

 

 

Bekijk ook

UFC'er Chimaev Russisch leger in? 'Paspoort afgepakt, kan land niet uit'

UFC’er Chimaev Russisch leger in? ‘Paspoort afgepakt, mag land niet uit’

Khamzat Chimaev zijn paspoort is in beslag genomen

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut

Vechter houdt titel met wilde knock-out! Sublieme Uppercut (video)

Deze zette een lowkick in maar werd vrijwel afgestraft door Prikaza.

Glory neemt maatregelen! 'Gedragsregels voor fans en vechters'

Glory Collision 4 maatregelen! ‘Gedragsregels voor fans en vechters’

Voor Glory Collision 4 welke deze zaterdag plaatsvindt in het Gelredome Arnhem

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page