Video interview Badr Hari: Ik ben nog steeds de beste, Verhoeven kansloos! Nieuws
Nieuws

Video interview Badr Hari: Ik ben nog steeds de beste, Verhoeven kansloos!

Video interview Badr Hari: Ik ben nog steeds de beste, Verhoeven kansloos!

Badr Hari is klaar voor gevecht tegen Hesdy Gerges, maar ook Rico Verhoeven heeft hij in het vizier

"Ik ben rustig gestart, heb het goed opgebouwd. Ik heb wat nieuwe mensen in dienst genomen voor de conditie- en krachttraining. Ik denk dat we de juiste keuzes hebben gemaakt. Volgens mij ben ik nog nooit zo fit ben geweest", zegt Badr Hari in een interview met de NOS.

Op de vraag of hij nu ook beter is dan wereldkampioen Verhoeven is Hari duidelijk

"Daar twijfel ik niet aan. Hoe die verliespartij toen is gegaan, doet er niet toe. Uiteindelijk telt alleen de winst. En die was voor hem. Maar ik zie in hem geen tegenstand in de volgende wedstrijd. In de vorm die ik nu heb, denk ik gewoon dat hij kansloos is." Of dit zo is zal moeten blijken in de partij tegen Hesdy Gerges die ook een goed getrainde indruk maakt.

Badr gaat Rico Verhoeven zeker uitdagen

Als het aan Badr ligt zal hij Rico Verhoeven zeker nog dit jaar uitdagen, en dan zal de Arena in Amsterdam een perfecte locatie zijn. Het laat onverlet te zeggen dat ieder rechtgeaarde kickboks fan uitkijkt naar een clash tussen Badr en Rico. Een feit is dat als het tot een gevecht tussen beide komt het zeker voor het nodige vuurwerk zal zorgen. Zaterdag zal Ahoy in ieder geval op zijn grondvesten schudden.

Bron: NOS

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws