VIDEO | Het tragische leven en dood van een jonge Marokkaanse bokser Nieuws
Nieuws

VIDEO | Het tragische leven en dood van een jonge Marokkaanse bokser

VIDEO | Het tragische leven en dood van een jonge Marokkaanse bokser

Groot Arabisch kampioen in spe

Dat Amine een groot kampioen had kunnen worden staat buiten kijf, hij won veel partijen en in 2014 werd hij zelfs Arabisch Boks Kampioen. Ook haalde hij de finale van het Marokkaans kampioenschap. Dat de constatering van een dergelijke slopende ziekte niet in je koude kleren gaat zitten moge duidelijk zijn. En dat dit een effect heeft op niet alleen de betrokkene zelf, maar ook de familie is een feit. Amines moeder deed destijds een hartverscheurende oproep via Youtube om haar zoon te helpen (zie onderstaande video).

Mijn zoon is aan het sterven en naar huis gestuurd

"Ik kan het niet aan mijn zoon te verliezen. Ik wil geen geld! Ik wil dat weldoeners hem redden.", verklaarde ze in tranen. "Het kan zo niet verder. Mijn zoon is aan het sterven en het Mohammed VI ziekenhuis in Marrakech heeft hem naar huis gestuurd omdat ze de behandeling die hij nodig heeft niet hebben." Echter mochten de oproepen niet baten en is afgelopen weekend Amine overleden aan deze verschrikkelijke ziekte.

Bron Bladna

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws