Home / Nieuws / VIDEO | Heftige beelden: vechtpartij tijdens ‘Fight Night’ kickboksevenement

VIDEO | Heftige beelden: vechtpartij tijdens ‘Fight Night’ kickboksevenement

Een persoon werd opgenomen in het ziekenhuis nadat een massale vechtpartij brak bij een kickboksevenement in een hotel in Co Clare, Ierland gisteravond.

Schokkende videobeelden van het gewelddadige incident zijn op sociale media geplaatst en laten de wrede woordenwisseling zien waarbij stoelen, flessen en andere projectielen naar mensen werden gegooid. Het nieuw werd naar buiten gebracht door The Independent.

De ‘Fight Night’ het Oakwood Hotel in Shannon werd gisteravond rond 23.00 uur abrupt afgebroken nadat de gevechten uitbraken in de zaal. Maar liefst tien mannen en vrouwen waren betrokken bij het ernstige incident.

Mishandeling

Het beeldmateriaal toont een vrouw die verschillende stoelen naar mensen gooide, terwijl een shirtloze man die op de grond werd mishandeld omdat hij stoelen gooide. Eén man zat met een stoel op zijn hoofd terwijl hij betrokken was bij een ruzie op de vloer.

 

Bekijk ook

Heftig: UFC-vechter Ray Borg overleeft auto ongeluk

Het zit Ray Borg niet erg mee, een ernstig ziek zoontje een tegenzittende MMA-carierre en nu een zwaar ongeluk.

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

REGIO NIEUWS UITGELICHT