Home / Nieuws / VIDEO: Harut Grigorian slaat Murthel Groenhart knockout en pakt titel

VIDEO: Harut Grigorian slaat Murthel Groenhart knockout en pakt titel

Een teleurstelling voor de fans van Murthel Groenhart hij verliest zijn titel aan Harut Grigorian door knockout

In het hoofd gevecht van de avond deed kampioen in het weltergewicht Murthel Groenhart de eerste verdediging van zijn titel tegen een bekende vijand, Harut Grigorian. Het paar was elkaar tweemaal eerder tegengekomen, waarbij Groenhart de tweede ronde knock-outs scoorde in beide wedstrijden. De ontmoeting van het paar op GLORY 42 was echter vol van controverse nadat een verblufte Grigorian zijn rug naar Groenhart langs de touwen had afgewend en de Nederlander hem met geweld naar het canvas stuurde.

Grigorian pakt zijn kans

Echter was het nu de omgekeerde wereld, echter zonder controverse want Grigorian versloeg Groenhart op TKO al in ronde 1 en waar interventie plaatsvond door de scheidsrechter. Deze vond het waarschijnlijk genoeg en stopte de partij. Bedje vechters hardnekkig tot in de puntjes voorbereid op deze partij. Gregorian die onder Nick Hemmers traint, en Groenhart die bij Mike Passenier keihard heeft getraind stonden als waardige tegenstanders tegenover elkaar. Echter was deze keer Grigorian een maatje te groot voor Groenhart, en wint op KO.

Volgende stop Badr tegen Hesdy

Na dit GLORY 50 event in Chicago staat de langverwachte terugkeer van Badr Hari op het programma tijdens GLORY 51 in Ahoy Rotterdam. Dat zal hij Hesdy Gerges in de ring ontmoeten in wat een super spannende partij beloofd te worden. GLORY verrast de afgelopen periode met veel mooie gematchte partijen en laat zien daadwerkelijk tot de top van de kickboks organisaties te horen. Wij kijken alvast uit naar het titanen gevecht in Rotterdam.

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page