VIDEO | GLORY 56; Nederlandse kickboksers tonen knockout power! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | GLORY 56; Nederlandse kickboksers tonen knockout power!

VIDEO | GLORY 56; Nederlandse kickboksers tonen knockout power!

Afgelopen nacht vond GLORY 56 plaats in Denver Colorado, het toernooi herbergde een aantal interessante partijen. Zo stond Massaro Glunder (Mike’s Gym) tegenover de Nieuw Zeelander Quade Taranaki. Glunder met de bijnaam “The Project” deed deze eer aan want hij maakte inderdaad een project van zijn gevecht en had duidelijk de knockout in zijn arsenaal om de partij te winnen. Na een aantal flinke knockdowns van Glunder op Taranaki ging het gevecht de gehele drie ronden, echter was het duidelijk wie er met de winst van door zou gaan. Glunder zette de partij verdiend op zijn naam.

Knockout

D’Angelo Marshall had het al voorspelt, zijn partij zou niet al te lang duren tegen Antonio Dvorak en beloofde vooraf al een KO. Daar was geen woord van gelogen. Op afstand vechtende en met een duidelijk plan bleef D’Angelo zijn tegenstander voor. Echter met een uppercut van D’Angelo merkte Antonio gelijk de krant van de lange D’Angelo, Antonio gaat op de knieën krijgt acht tellen maar kan niet meer verder, een mooie overwinning van Marshall. Gisteren kregen wij via een bron al te horen dat de volgende tegenstander van Marshall Jamal Ben Saddik zal zijn, als hij deze partij weet te winnen wil Marshall The King of kickboxing Rico Verhoeven uitdagen. Dit was overigens de 10e KO overwinning voor Marshall.

Oostzaan Power

Van Mike’s Gym stond Serhii Adamchuk in de ring tegen de immer gevaarlijke Anvar Boynazarov. Adamchuk die bekend staat om zijn speciale achterwaartse trap techniek met een koprol kreeg geen kans deze uit te voeren. Echter domineerde hij de partij in zijn geheel, beide vechters zijn snel en het gevaar zit in een klein hoekje. Adamchuk wist de partij op zijn naam te zetten en zal naar alle waarschijnlijkheid de volgende tegenstander zijn van Robin van Roosmalen.

Wilnis verliest

Geen winst helaas voor Jason Wilnis tegen Simon Marcus, daar waar tijdens de weging de vechters elkaar al in de spreekwoordelijke haren vlogen kon Wilnis de winst niet verzilveren. De partij ging hard tegen hard met een flinke trap van Marcus in het gezicht van Wilnis die even zijn bitje verloor, ook een aantal trappen op het lichaam van Wilnis kwamen hard aan. Wilnis deed zijn best en bet door maar verliest de partij op punten.

Bekijk ook

Doodsklap! Senegalese reus ‘KO’ door sterkste man (video)

Mariusz Pudzianowski sloeg met een ware doodsklap 'Bombardier' ​uit Senegal knock-out

Ben Saddik reageert op verlies tegen Rico: ‘Kwaad bloed begraven’

Jamal Ben Saddik verloor gisteravond van Rico Verhoeven in een van de heftigste gevechten ooit binnen de organisatie.

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page