Video: Glory 46 China Fight Week van start! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Glory 46 China Fight Week van start!

Video: Glory 46 China Fight Week van start!

Als Glory iets organiseert dan doen zij dit goed, in aanloop voor een evenement is er Fight Week!

Fight Week is een leuke inkijk in alles wat met het actuele Glory evenement te maken heeft. Zo worden er vechters gevolgd, wordt de locatie bezocht waar het evenement plaatsvindt en nog veel meer interessante weetjes omtrent Glory!

Glory 46 China staat voor de deur

Aanstaand weekend zal er in china gevochten worden op Glory 46 China, 14 Oktober zal er in Guangzhou hard gestreden gaan worden door onder andere onze eigen Rico Verhoeven die tegen Bigfoot Silva aantreedt. Het is overigens de eerste keer dat Glory op het vasteland van China voet zet. Er is een interessante mix van vechters zowel lokale als internationale samengesteld, die garant staan voor spetterende actie in de ring!

Neem een kijkje in de keuken van Glory

Nu zouden wij natuurlijk elke dag een filmpje kunne posten van Fight Week, echter is het aan te raden zelf het Glory kanaal op Youtube in de gaten te houden, je vindt deze hier en is voorzien van de laatste nieuwtjes recht uit de bron! Dus wil je op de hoogte blijven val alle nieuwtjes omtrent Glory China of toekomst Glory evenementen volg dan hun Youtube kanaal.

Glory 46 China Live te volgen op TV

Overigens wordt Glory China onder andere live uitgezonden via UFC Fight pass en overige streaming kanalen. De live tv-uitzending vindt plaats op de zender Ziggo Sport Extra 1. Superfight Series begint al op zaterdagmiddag om 12:00. Rico Verhoeven versus Big Foot Silva’ is de afsluitende wedstrijd van de Superfight Series en begint rond 14:00. Om 00:00 worden de partijen onder andere die van Verhoeven herhaald op Ziggo Sport (digitaal kanaal 14).

 

 

Bekijk ook

‘Ik eerst’: Nederlander Buist eist titelkans bij ONE Championship op

Pieter Buist, MMA-lichtgewicht die onder de vlag van ONE Championship vecht eist zijn kans op een titelgevecht bij de organisatie op

‘Fury zal Wilder sneller verslaan dan de vorige keer’

De zwaargewicht rivalen zullen op 24 juli opnieuw vechten

‘Stop met janken pak je verlies, ik ben de betere vechter’

Ik zweer het je, zijn volgende gevecht zal verbeteren als hij het werk goed doet.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page