Video: George St-Pierre vernietigt Michael Bisping op UFC 217 Nieuws
Nieuws

Video: George St-Pierre vernietigt Michael Bisping op UFC 217

Video: George St-Pierre vernietigt Michael Bisping op UFC 217

Hij is terug en met een knal, George St-Pierre vernietigde Michael Bisping in de ring op UFC 217

Wat een een gevecht lieten beiden vechters zien, na een lange tijd van bashen buiten de ring werd het tijd dit in de ring kracht bij te zetten. na een afwezigheid vanaf 2013, is hij terug. George St-Pierre heeft het geflikt en pakt de titel.

Bisping letterlijk genekt

In een aanval van St-Pierre die resulteerde in een achterwaartse nek klem op de grond in ronde 3 (4:23), werd het Bisping te veel. De scheids brak in en dit betekende einde partij voor Bisping. Ook St-Pierre kwam niet geheel ongeschonden uit de strijd, want deze liep met een bebloed voorhoofd naar het midden van de ring en nam de victorie tot zich.

St-Pierre vierde UFC vechter met twee titels in verschillende gewichtsklassen

Met deze winst op Bisping is George St-Pierre de vierde UFC vechter die twee titles houdt in twee gewichtsklassen. Hij wordt hiermee bestempeld als G.O.A.T. (Greatest Of All Times). Wat letterlijk inhoudt voor de leken dat hij een van de grootste MMA vechters is op het ogenblik. Wat een prestatie na een lange afwezigheid, en voor sommige wellicht onverwacht.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws