VIDEO | Francis Ngannou: Knockouts To Inspire UFC 220 documentaire Nieuws
Nieuws

VIDEO | Francis Ngannou: Knockouts To Inspire UFC 220 documentaire

VIDEO | Francis Ngannou: Knockouts To Inspire UFC 220 documentaire

Jim Edwards van MMANytt reisde af naar Frankrijk voor een interview met Francis "The Predator" Ngannou!

In de onderstaande video reisde Jim Edwards van MMANytt af naar Frankrijk voor een diepgaand interview met de stijgende ster binnen de UFC zwaargewicht Francis "The Predator" Ngannou. Beide Ngannou en zijn coach zijn ervan overtuigd dat ze Stipe Miocic met succes van zijn titel "Baddest man on the planet" zullen ontdoen, later deze maand in "Beantown".

Kans op de titel verdiend door Alistair Overeem uit te schakelen

Francis Ngannou (11-1 MMA) zal kampioen Stipe Miocic (17-2 MMA) tegenover zich zien voor de UFC-zwaargewichtstitel in de hoofdpartij van UFC 220 op 20 januari in Boston. Ongetwijfeld zal dit een knalharde partij worden, tussen twee de zwaargewichten.. "The Predator" verdiende zijn kans op de titel op het UFC 218-evenement van afgelopen maand in Detroit. Na het scoren van een brutale eerste ronde knock-out overwinning op voormalig titel uitdager Alistair Overeem.

Top winst record van Francis Ngannou

De overwinning verbeterde het UFC-record van Ngannou naar een perfecte 6-0, waarbij alle zes overwinningen zonder en verlies maar ook kwamen. Ondertussen heeft Stipe Miocic niet meer deelgenomen sinds UFC 211 in mei, waar hij een overwinning boekte in de eerste ronde tegen de voormalige titelhouder Junior dos Santos. Miocic's overwinning op "JDS" breidde zijn winstreeks uit tot vijf op rij, met alle vijf van die overwinningen in de vorm van een knock-out. Wie denk je dat de overwinning zal behalen wanneer Francis Ngannou en Stipe Miocic op 20 januari in Boston de zwaargewicht titel van UFC behalen?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws