VIDEO: Floyd Mayweather's Bodyguard krijgt klappen Nieuws
Nieuws

VIDEO: Floyd Mayweather's Bodyguard krijgt klappen

VIDEO: Floyd Mayweather's Bodyguard krijgt klappen

Wow ... Duidelijk is een grote spierbundel niet alles in een gevecht ...

Deze afgelopen week was een hele ervaring voor fans van gevechtsporten. Of u dat leuk vindt of niet, het is moeilijk om de stermacht van Floyd Mayweather en Conor McGregor te ontkennen. Voorafgaand aan hun 26e bokswedstrijd van 26 augustus deed het brash duo een wereldtour in vier dagen.

Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports
Credit: Tom Szczerbowski-USA TODAY Sports

Bodyguards lokken gevecht uit

Alhoewel vol met fouten en de WWE-achtig uitvoering, was de MayMac tour ook erg leuk. Controversiële opmerkingen van beide mannen en een constante stroom van grappen en grollen hadden iedereen aan het praten gekregen.

Een van de meest populaire momenten kwam in Toronto, Canada, toen Mayweather's entourage van bodyguards zwaaide naar Conor McGregor op het podium.

'Juice Head Monkeys'

McGregor reageerde op het gespannen moment met een volle rant tegen Mayweather's handlangers. Hij heeft ook gedreigd om ze te slaan, als hetzelfde met hem zou gebeuren.

'We hebben een goede tijd, maar ik zal je vertellen wat, als die Juice Head Monkeys iets doen, zal ik de hel van hen loslaten,' zei McGregor. 'Als er zoiets op dat moment gebeurt, moet er iets gebeuren.'

Fijn genoeg hebben we een video gevonden van de lijfwacht die McGregor later tijdens de Londense persconferentie schreeuwde. Watch Mayweather's 'Juice Head Monkey' wordt uitgestopt en zijn neus is gebroken in 10 seconden:

Sla hem verdomme knock out

Het gaat gewoon om te laten zien dat de grootte van een mens en de spieren vrijwel nutteloos zijn, tenzij je iets probeert op te tillen of er goed uit wil zien. Het lijkt me vreemd dat Mayweather zo graag een van zijn lijfwachten online wilde zetten, en er als een softy uit te laten zien, en het online te delen.

Misschien had McGregor deze beelden al op voorhand gezien en hij was ervan overtuigd dat hij Floyd op het podium kon krijgen. Ook tijdens de London pers conferentie, gooide McGregor grappen naar Mayweather's hoofd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws