Home / Nieuws / VIDEO: FBI valt huis YouTube ster & bokser Jake Paul binnen

VIDEO: FBI valt huis YouTube ster & bokser Jake Paul binnen

Het huis van YouTube ster & bokser Jake Paul is door de FBI binnengevallen en overhoop gehaald. Ook zijn vriend Armani Izadi onderging tegelijkertijd hetzelfde lot.

Jake Paul die op hetzelfde event vecht als Mike Tyson in het voorprogramma staat is onderdeel van een groot federaal onderzoek. Agenten doorzochten tegelijkertijd “Graffiti Mansion”, het huis in Las Vegas van Paul’s vriend Armani Izadi

Paul’s huis in Calabasas, Californië, was het onderwerp van een door het SWAT-team geleide inval door de FBI. TMZ plaatste video beelden van SWAT-leden online die het terrein opreden en later verlieten in gepantserde vrachtwagens.

Wapens gevonden

Meer dan twintig SWAT leden vielen het huis binnen en namen verschillende wapens in beslag. Volgens zijn advocaat was Jake Paul op dat moment niet thuis. Er zijn geen arrestaties verricht en worden deze ook niet verwacht.

De inval lijkt verband te houden met een plundering incident van 30 mei in Scottsdale, AZ. Paul was met een aantal vrienden binnengedrongen in een wegens de coronapandemie afgesloten winkelcentrum. Paul filmde dit en werd later opgepakt.

Zwaar misdrijf

Naast Paul en Izadi werd ook een derde man, Andrew Leon opgepakt voor hetzelfde incident. Donderdag werd echter aangekondigd dat de lokale autoriteiten in Scottsdale beschuldigingen van misdrijf tegen de drie mannen hebben ingetrokken.

Waarom de FBI de huizen van Paul en Izadi binnenvielen is niet bekend. TMZ vroeg om commentaar maar de FBI was niet bereidt om openheid te geven. Paul bokst in september tegen Nate Robinson een voormalige basketbalspeler.

Bekijk ook

Eikels: Zoontje (2) bekende UFC-vechter uit vliegtuig gezet

Cody Garbrandt, voormalig UFC-kampioen is zwaar pissed op Southwest Airlines. De vechter reisde met zijn ...

Vetzak: Bokser mist gewicht met 20 kilo, gevecht afgezegd

Khalid Baker is boos en goed ook, de bokser zag zijn gevecht vandaag in Australie ...

‘Mijn tijd zit erop’: Ontslagen UFC’er Overeem geeft verklaring

Alistair Overeem is niet langer onderdeel van de vechters stal bij de UFC. De Nederlandse ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page