VIDEO | Fan probeerde Conor McGregor te redden bij UFC 229 Nieuws
Nieuws

VIDEO | Fan probeerde Conor McGregor te redden bij UFC 229

VIDEO | Fan probeerde Conor McGregor te redden bij UFC 229
VIDEO | Fan probeerde Conor McGregor te redden bij UFC 229

In een recent interview met de huidige UFC-zwaargewichtkampioen vertelde Daniel Cormier, die in de kooi was tijdens de waanzin bij UFC 229, een gek verhaal over een willekeurige kerel in een mooi jasje die zijn weg naar de achthoek had gevonden in de hoop Conor McGregor te kunnen helpen.

Ongeslagen UFC-lichtgewicht kampioen Khabib Nurmagomedov verbeterde eerder deze maand naar 27-0 in Las Vegas en scoorde een vierde ronde overwinning op Conor McGregor in de belangrijkste wedstrijd van UFC 229.

Direct na zijn overwinning op de Ierse superster sprong "The Eagle" uit de achthoek en viel McGregor’s teamgenoot Dillon Danis aan, dit is inmiddels geschiedenis. Nurmogmedov's acties na het gevecht veroorzaakten vechtpartijen zowel binnen als buiten de kooi.

Verbazing

"Er stond een man achter me. Hij droeg ​​een net colbert. ... Dus hij staat achter me en hij zegt: "Voor wie was jij?" Deze vent hoorde bij geen van de teams, toch? Dus ik zei Khabib, 'Ja, ik ga naar Khabib.' Dus na het gevecht, toen we allemaal over de reling sprongen, ben ik net in de achthoek gebleven, en zie die vent Conor McGregor beschermen. “

“Hij was gewoon een fan. Hij was een fan die over de rand sprong toen alle anderen over de rand gesprongen waren en helemaal tot aan de achthoek waren gekomen. Hij leek zich op Conor te concentreren. Om hem te willen redden. "

Stoel

“Ik (vroeg) aan mijn vrouw, 'Salina, wat is er met die gast gebeurd? Was hij bij McGregor? 'Ze zegt:' Daniel, nadat hij ging kijken of Conor in orde was, ging hij gewoon weer op zijn stoel zitten. 'Ik zweer bij God. Hij beklom gewoon de kooi en stapte terug op zijn stoel. “

“Ik had zoiets van, 'Wat ter wereld is er net gebeurd!? Het was gek. Hoe kwam deze kerel in de achthoek terecht en controleerde hij of Conor in orde was, en toen ging hij terug en ging gewoon weer zitten. “

Video

“Verbazingwekkend is het verhaal van Cormier, dat absoluut ongelofelijk klonk, maar absoluut waar blijkt te zijn zoals de video bewijst. De man in het "mooie jasje", UFC fan David Martin, deelde de video over zijn betrokkenheid bij UFC 229.

Van alle verhalen die zijn voortgekomen uit de UFC 229-ruzie na het gevecht tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor, is deze misschien wel de gekste.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws