VIDEO Emelianenko verslaat Sonnen: ‘Hier kunnen McGregor en Khabib een voorbeeld aan nemen’ Nieuws
Nieuws

VIDEO Emelianenko verslaat Sonnen: ‘Hier kunnen McGregor en Khabib een voorbeeld aan nemen’

VIDEO Emelianenko verslaat Sonnen: ‘Hier kunnen McGregor en Khabib een voorbeeld aan nemen’

Voormalig UFC-vechter Chael Sonnen heeft twee gevechten gewonnen op rij, zijn laatste was een unanieme beslissing overwinning op Quinton "Rampage" Jackson op januari's Bellator 192-evenement.

Ondertussen bereikte voormalig PRIDE-kampioen en MMA-legende Fedor Emelianenko de halve finale vanavond door Frank Mir te verslaan via de eerste ronde TKO op Bellator 198.

Kort

De partij van afgelopen nacht duurde niet lang want vroeg in de eerste ronde slaagde Emelianenko er in om Sonnen te verslaan. Na een heftige “ground and pound” kwam de scheidsrechter tussenbeide en stopte de partij.

Beide vechters toonden na het gevecht in de kooi respect naar elkaar, maar ook backstage waar men elkaar nog trof. Emelianenko gaf uit respect naar Sonnen zijn trainingspak wat hij droeg op de avond van de partij. Sonnen was hem zeer dankbaar voor deze geste.

Voorbeeld

Als snel reageerde enthousiaste fans door aan te geven dat het zo ook had moeten zijn tussen Conor McGregor en Khabib Nurmagomedov na afloop avn hun partij op UFC 229 afgelopen weekend.

Er braken echter zware rellen uit, en Khabib nam een duikvlucht over de kooi het publiek in om een teamgenoot van McGregor terecht te wijzen, deze had hem uitgescholden en uitgedaagd.

Geen haat

De partij tussen Emelianenko en Sonnen was aangekondigd als USA versus Rusland, echter was er geen spoor te bekennen van vijandigheid tussen beide landen en werd dit ook niet gebruikt in de zogenaamde “trash talk” voorafgaande aan het gevecht.

Voorafgaande aan de partij tussen McGregor en Khabib was dit wel anders, McGregor beledigde Khabib’s, land, familie en geloof in aanloop naar het gevecht tussen beide. Ook vond er eerder een incident plaats waarbij McGregor met een grote groep vrienden een bus vernielde waar Khabib en andere UFC-vechters in zaten.

Respect

“Kijk zo kan het ook, wat een respect tussen grote twee vechters en kampioenen.” Aldus een commentaar op Twitter bij een filmpje waar op Emelianenko en Sonnen te zien zijn. “Hier kunnen McGregor en Khabib een voorbeeld aan nemen.” Luidt een ander commentaar.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws