VIDEO: Egzon Selmani traint met MMA vechter Hubert Geven voor Pro Boks debuut Nieuws
Nieuws

VIDEO: Egzon Selmani traint met MMA vechter Hubert Geven voor Pro Boks debuut

VIDEO: Egzon Selmani traint met MMA vechter Hubert Geven voor Pro Boks debuut

Niet alleen Egzon Selmani traint bij Hubert Geven maar ook broer Gzim

Wij kregen via Hubert geven het bericht binnen, dat de Selmani broers zichzelf bij hem in de sportschool (Team Hubert Geven), voorbereiden op hun aanstaande gevechten. Egzon zal over twee maanden zijn Pro Boks debuut maken, en broer Gzim die actief vecht in Amerika bij de WWE heeft zijn weg ook gevonden naar de nieuwe Gym van Geven die overigens in mei officieel geopend wordt. Tegen wie Egzon zijn debuut gaat maken is nog niet bekend, wel dat de partij in Engeland zal plaatsvinden. Zie in ons artikel de exclusieve beelden van de trainingen van de Selmani broers.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/03/WhatsApp-Video-2018-03-04-at-23.39.51.mp4[/KGVID]

Hubert Geven in MMA 4 mans toernooi

Hubert (15-3) is zelf ook actief en zal binnenkort op een 4 mans MMA toernooi staan, het event is nog niet bekend gemaakt maar meer info zal snel volgen. Overigens hebben de Selmani broers en Geven jarenlang samen getraind, en is het een logische stap om zich bij hem voor te bereiden. Zij trainen in goed gezelschap want Geven heeft ook opkomend MMA vechter Willem Struik onder zich, die voorbereid op zijn aankomende gevecht bij HIT FIGHTING CHAMPIONSHIP 5 welke op 10 maart aanstaande gehouden wordt in Zwitserland, hij staat daar in de kooi tegen Mindaugas Gerven uit Ierland.

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/03/WhatsApp-Video-2018-03-04-at-23.39.511.mp4[/KGVID]

[KGVID]https://www.vechtsportinfo.nl/wp-content/uploads/2018/03/WhatsApp-Video-2018-03-04-at-23.39.52.mp4[/KGVID]

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws