Home / Nieuws / VIDEO: door klant belaagde McDonald’s medewerkster zegt dat boksen haar redde

VIDEO: door klant belaagde McDonald’s medewerkster zegt dat boksen haar redde

Yasmine James zegt dat ze terug vocht omdat ze bang was nadat een klant haar had vast gepakt. De McDonald’s-medewerker die op oudejaarsavond werd aangevallen, sprak met de media over wat er gebeurde en haar doel om de veiligheid op de werkplek in de fastfoodketen te verbeteren.

Haar advocaten organiseerden het interview donderdagmiddag. Een van hen vertegenwoordigt ook de familie van Markeis McGlockton, die vorig jaar werd neergeschoten en gedood in een parkeergeschil

Yasmine James, 20, begon drie maanden geleden met werken bij een McDonald’s in St. Petersburg. Ze vertelde dat een klant agressief werd toen ze hem vertelde dat hij om een ​​rietje moest vragen.

Vloeken en schelden

Na haar te hebben vervloekt en uitgescholden, zei ze dat hij over de toonbank boog en haar aanviel. James beschreef het moment dat werd vastgelegd in een inmiddels virale video.

“Hij greep me en dat maakte me echt bang omdat ik niet wist of hij een pistool of een mes had of zo,” zei James. “Toen hij me greep, was het belangrijkste om hem op de beste manier van me af te krijgen. Laat me gewoon gaan.”

Boksen

James, die als tiener leerde boksen , vocht terug. Ze zei dat haar managers haar niet te hulp kwamen, maar dat niet boos op hen is.

Ze beweert dat ze nooit de juiste training hebben gekregen om met onhandelbare klanten om te gaan. Ze roept McDonald’s op om de veiligheid van werknemers te verbeteren en managers op te leiden bij de-escalatie.

Arrestatie

De politie heeft de beschuldigde man gearresteerd na de aanval, de 40-jarige Daniel Taylor. Hij wordt verdacht van twee strafbare feiten en poging tot mishandeling.

Bekijk ook

Kledingmerk Versace beschuldigd van ‘cultureel misbruik’ Thaiboksen

Het Italiaanse modehuis Versace is beschuldigd van culturele toe-eigening omdat het de bron van zijn ...

Rico Verhoeven: “ik wil de UFC wereldkampioenschap titel riem”

De UFC presenteerde gisteren haar nieuwe wereld kampioenschap titel riemen, de zogenaamde ‘Legacy’ belts. En ...

WFL Boxing Influencers: verhitte toestanden bij de staredowns (video)

Gisteren vonden de Staredowns plaats voor het Boxing Influencers evenement welke op 15 februari plaats ...