Home / Nieuws / VIDEO: Digitaal apparaat traint kickboksers Nieky Holzken en Andy Souwer

VIDEO: Digitaal apparaat traint kickboksers Nieky Holzken en Andy Souwer

Vechtsporters zijn altijd op zoek naar het perfectioneren van hun technieken.

Top trainer Ron Rovers uit Eindhoven traint grote namen uit de vechtsport wereld. Zo zijn grote kampioenen als een Peter Aerts, Nieky Holzken, Andy Souwer, Robin van Roosmalen en velen meer regelmatig te vinden in de Gym van Rovers in Eindhoven.

In zijn zoektocht om vechtsporters goed te kunnen helpen stuitte Rovers in het verleden op het feit dat er iets ontbrak. Hij besloot zelf aan de slag te gaan na jarenlang zoeken naar een apparaat wat zou kunnen helpen om boksere en kickboksers nog beter te maken..

Breed toepasbaar

Het apparaat wat Rovers zocht was niet te vinden dus besloot hij zelf te gaan ontwikkelen en daar kwam de DBTA uit voort wat staat voor Digital Boxing Trainers Assistent. De DBTA is op weg de markt te veroveren omdat het veelzijdig, slim en bovenal echt helpt in het beter worden als vechter.

LEES OOK > Nieky Holzken in titelgevecht bij ONE Championship

Naast het feit dat veel boksers en kickboksers het apparaat gebruiken heeft het ook een toegevoegde waarde in de gezondheidszorg. Het helpt mensen die bijvoorbeeld een Tia hebben gehad om hun reflexen te trainen. Kortom de DBTA is een veelzijdig trainingsmiddel met veel mogelijkheden.

Bekijk ook

Onrecht: MMA-vechter steunt mensenrechtenadvocaat in strijd

De in opspraak geraakte MMA-vechter Xu Xiaodong wordt het leven aardig zuur gemaakt door de Chinese overheid.

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.