Home / Nieuws / VIDEO: Digitaal apparaat traint kickboksers Nieky Holzken en Andy Souwer

VIDEO: Digitaal apparaat traint kickboksers Nieky Holzken en Andy Souwer

Vechtsporters zijn altijd op zoek naar het perfectioneren van hun technieken.

Top trainer Ron Rovers uit Eindhoven traint grote namen uit de vechtsport wereld. Zo zijn grote kampioenen als een Peter Aerts, Nieky Holzken, Andy Souwer, Robin van Roosmalen en velen meer regelmatig te vinden in de Gym van Rovers in Eindhoven.

In zijn zoektocht om vechtsporters goed te kunnen helpen stuitte Rovers in het verleden op het feit dat er iets ontbrak. Hij besloot zelf aan de slag te gaan na jarenlang zoeken naar een apparaat wat zou kunnen helpen om boksere en kickboksers nog beter te maken..

Breed toepasbaar

Het apparaat wat Rovers zocht was niet te vinden dus besloot hij zelf te gaan ontwikkelen en daar kwam de DBTA uit voort wat staat voor Digital Boxing Trainers Assistent. De DBTA is op weg de markt te veroveren omdat het veelzijdig, slim en bovenal echt helpt in het beter worden als vechter.

LEES OOK > Nieky Holzken in titelgevecht bij ONE Championship

Naast het feit dat veel boksers en kickboksers het apparaat gebruiken heeft het ook een toegevoegde waarde in de gezondheidszorg. Het helpt mensen die bijvoorbeeld een Tia hebben gehad om hun reflexen te trainen. Kortom de DBTA is een veelzijdig trainingsmiddel met veel mogelijkheden.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT