Video: Deontay Wilder is duidelijk, Anthony Joshua! Ik kom voor je, stop met vluchten! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Deontay Wilder is duidelijk, Anthony Joshua! Ik kom voor je, stop met vluchten!

Video: Deontay Wilder is duidelijk, Anthony Joshua! Ik kom voor je, stop met vluchten!

Ik kom er aan Joshua, je kun niet langer weglopen, het wordt tijd voor jou en mij!

Dat Deontay Wilder aast op een gevecht kan niemand ontgaan zijn, tegen de site Fighthype.com liet hij weten klaar te zijn voor de strijd met Joshua, “ik kom er aan je weet het het is tijd voor jou en mij”. “Hij kan mij wel negeren, maar ik ben er, en kom voor hem”, aldus Wilder.

Verplichte tegenstanders verslagen

Zowel Joshua als wilder stonden in hun laatste gevechten tegen een verplichte tegenstander omdat de oorspronkelijke tegenstanders uitvielen. “Ik heb mijn verplichte tegenstander verslagen”, zei Wilder. “En ik wilde zelfs Joshua helpen zijn verplichte tegenstander te verslaan”, als dit is wat het nodig is om hem in de ring te krijgen”. “Er zijn dus geen excuses meer, er is niemand anders dan ik die je uitdaagt, de verplichte tegenstanders zijn verslagen, nu jij en ik”. “Maar mocht er wel een verplichte tegenstander opdagen, betaal hem dan voor niet vechten, je hebt geld zat, stop met praten”, lets fight!

Wilder is het racisme zat

De reporter van Fighthype vroeg naar de persoon waar Wilder zijn gevecht aan had opgedragen, hij moest nog wel even aan zijn vriendin vragen hoe deze ook alweer heette. Echter bleek het om een broer van een goede vriend te gaan, die klaarblijkelijk was omgekomen door politie geweld. Ook gaf wilder aan dat hij het racisme tegen de zwarte bevolking meer dan zat is, laat elkaar met rust en respecteer elkaar, stop deze zinloze oorlog! En mochten mensen problemen hebben met mijn standpunten, kom de ring maar in, dan lossen wij het daar op!

 

 

 

 

 

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page