Video: Deontay Wilder is duidelijk, Anthony Joshua! Ik kom voor je, stop met vluchten! Nieuws
Nieuws

Video: Deontay Wilder is duidelijk, Anthony Joshua! Ik kom voor je, stop met vluchten!

Video: Deontay Wilder is duidelijk, Anthony Joshua! Ik kom voor je, stop met vluchten!

Ik kom er aan Joshua, je kun niet langer weglopen, het wordt tijd voor jou en mij!

Dat Deontay Wilder aast op een gevecht kan niemand ontgaan zijn, tegen de site Fighthype.com liet hij weten klaar te zijn voor de strijd met Joshua, "ik kom er aan je weet het het is tijd voor jou en mij". "Hij kan mij wel negeren, maar ik ben er, en kom voor hem", aldus Wilder.

Verplichte tegenstanders verslagen

Zowel Joshua als wilder stonden in hun laatste gevechten tegen een verplichte tegenstander omdat de oorspronkelijke tegenstanders uitvielen. "Ik heb mijn verplichte tegenstander verslagen", zei Wilder. "En ik wilde zelfs Joshua helpen zijn verplichte tegenstander te verslaan", als dit is wat het nodig is om hem in de ring te krijgen". "Er zijn dus geen excuses meer, er is niemand anders dan ik die je uitdaagt, de verplichte tegenstanders zijn verslagen, nu jij en ik". "Maar mocht er wel een verplichte tegenstander opdagen, betaal hem dan voor niet vechten, je hebt geld zat, stop met praten", lets fight!

Wilder is het racisme zat

De reporter van Fighthype vroeg naar de persoon waar Wilder zijn gevecht aan had opgedragen, hij moest nog wel even aan zijn vriendin vragen hoe deze ook alweer heette. Echter bleek het om een broer van een goede vriend te gaan, die klaarblijkelijk was omgekomen door politie geweld. Ook gaf wilder aan dat hij het racisme tegen de zwarte bevolking meer dan zat is, laat elkaar met rust en respecteer elkaar, stop deze zinloze oorlog! En mochten mensen problemen hebben met mijn standpunten, kom de ring maar in, dan lossen wij het daar op!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws