VIDEO | De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe! Nieuws
Nieuws

VIDEO | De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe!

VIDEO | De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe!

Verwurgen tot de bewusteloosheid volgt

Dvalishvili's scherpe en tijdige takedowns leken te veel voor UFC debutant Simon, omdat Merab duidelijk de eerste twee ronden van hun gevecht domineerde. Echter, in de laatste minuut van het gevecht zat Simon vast in een guillotine choke hold (verwurging), met Marab die die laatst genoemde flink in de problemen bracht. Dvalishvili wist echter het bewustzijn te behouden door de hielen van de voeten naar voren te schoppen tot het laatste signaal waarmee de partij eindigde.

Op de een of andere manier klopte hij niet af!

In de onderstaande video die Fox Sports op Twitter plaatste was het onderschrift; Op de een of andere manier klopte hij niet af! De vraag rest waarom niet? Want als je toch in zo'n positie op de grond ligt wil je er toch het liefst zo snel mogelijk uit vandaan komen. Verbazingwekkend beoordeelde de scheidsrechter Liam Kerrigan, de partij als een TKO overwinning voor Simon, bewerende dat Merab buiten westen was toen de ronde eindigde.

Onderstaand de score card en hoe de juryleden het gevecht beoordeeld hebben:

VIDEO | De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws