VIDEO | De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe!

VIDEO | De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe!

Een gevecht tussen Merab Dvalishvili en Ricky Simon wat plaats vond op de voorlopige UFC Fight Night 128 kaart van gisteravond in Atlantic City, houdt de gemoederen nogal flink bezig. Het gevecht eindigde in een bizar incident wat door een aantal bekende MMA experts zelfs werd gezien als de bijna eerste dode in de UFC geschiedenis, zij het niet dat Merab Dvalishvili het overleefde omdat hij een bovenmenselijk incasseringsvermogen blijkt te hebben.

Verwurgen tot de bewusteloosheid volgt

Dvalishvili’s scherpe en tijdige takedowns leken te veel voor UFC debutant Simon, omdat Merab duidelijk de eerste twee ronden van hun gevecht domineerde. Echter, in de laatste minuut van het gevecht zat Simon vast in een guillotine choke hold (verwurging), met Marab die die laatst genoemde flink in de problemen bracht. Dvalishvili wist echter het bewustzijn te behouden door de hielen van de voeten naar voren te schoppen tot het laatste signaal waarmee de partij eindigde.

Op de een of andere manier klopte hij niet af!

In de onderstaande video die Fox Sports op Twitter plaatste was het onderschrift; Op de een of andere manier klopte hij niet af! De vraag rest waarom niet? Want als je toch in zo’n positie op de grond ligt wil je er toch het liefst zo snel mogelijk uit vandaan komen. Verbazingwekkend beoordeelde de scheidsrechter Liam Kerrigan, de partij als een TKO overwinning voor Simon, bewerende dat Merab buiten westen was toen de ronde eindigde.

Onderstaand de score card en hoe de juryleden het gevecht beoordeeld hebben:

De meest bizarre TKO overwinning in de UFC tot nu toe!

 

Bekijk ook

Video: Publiek knokt er op los bij UFC 262 wedstrijd

Op de tribunes van het Toyota Center braken gevechten uit,

KRAK: Andre Muniz BREEKT arm van Ronaldo Souza op UFC 262

Ronaldo Souza kon met een gebroken arm naar huis afgelopen nacht

Zelfmoord bekende Thaibokser die 200 gevechten had in de ring

De Thaibokser nam naar verluidt zijn eigen leven

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page