Video Dana White: George St-Pierre zijn volgende tegenstander wordt Robert Whitaker Nieuws
Nieuws

Video Dana White: George St-Pierre zijn volgende tegenstander wordt Robert Whitaker

Video Dana White: George St-Pierre zijn volgende tegenstander wordt Robert Whitaker

Afgelopen zaterdag versloeg Georges St-Pierre Michael Bisping op UFC 217, en markeerde zijn terugkeer naar de UFC.

George St-Pierre bakent met zijn winst op Michael Bisping zijn territorium af binnen de UFC, en is klaar om verder door te stomen binnen de UFC en de volgende tegenstander is al bekend! Dana White antwoordde zeer zelfverzekerd op de vraag wie er straks tegenover St-Pierre zal staan!

Robert Whitaker het volgende slachtoffer voor St-Pierre

Dana White de grote baas van de UFC gaf aan in een interview op de vraag wie St-Pierre als volgende tegenstander in de ring zou treffen aan. "Het wordt Whitaker, geen vergissing mogelijk, het gevecht is al bevestigd en op papier ondertekend", zei White. Dat St-Pierre nu terugkomt, en UFC 217 in de boeken gaat als een van de meest onvergetelijke nachten van de UFC. Geeft aan dat de organisatie zichzelf voor de toekomst kan verzekeren van meer top events met dito vechters.

UFC 218, 219 wie zal het zeggen

Op welk event St-Pierre en Whitaker tegenover elkaar zullen staan werd niet bekend gemaakt. Er staan voor 2017 nog twee events op het programma, UFC 218 op 2 december en UFC 219 op 30 december aanstaande. Detail is dat deze beiden UFC events voor de Nederlandse fans zeer interessant zijn. Op UFC 218 staat Alistair Overeem versus Francis Ngannou gepland, en op UFC 219 vecht de nieuwkomer in de UFC Gokhan Saki, tegen Khalil Rountree!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws