VIDEO: Coach Conor McGregor sloopte zelf tegenstanders in de kooi Nieuws
Nieuws

VIDEO: Coach Conor McGregor sloopte zelf tegenstanders in de kooi

VIDEO: Coach Conor McGregor sloopte zelf tegenstanders in de kooi
VIDEO: Coach Conor McGregor sloopte zelf tegenstanders in de kooi

John Kavanagh, is bekend als de coach van de Ierse voormalige UFC Kampioen Conor McGregor. Veel fans erkennen de expertise van John als coach, mentor en het leidende licht dat McGregor bekendheid, roem en fortuin heeft gebracht.

Maar wat velen niet in twijfel hebben getrokken, is hoe Kavanagh de expertise zelf heeft opgedaan. Wel, hier is een kleine geschiedenisles over de man achter The Notorious. Kavanagh, had zelf in zijn vroege jaren zes MMA-gevechten iets wat niet veel mensen weten.

Prestaties

Hij specialiseerde zich in de disciplines Karate en BJJ en won drie gevechten door middel van submission. Zijn zes gevechten waren verspreid over Europese organisaties, waaronder Ultimate Zone International (UZI), Combat Revolution, Cage Wars, Grapple & Strike en Pride & Honour in Zuid-Afrika.

Zijn topprestatie als vechter kwam toen hij de hoofdkaart vormde bij Ultimate Combat tegen Leigh 'Bulldog' Remedios. Gestopt met een record van 3 en 3, diversifieerde Kavanagh zijn talenten door de wereldberoemde Straight Blast Gym van Ierland te openen.

Verschillende sportscholen

De sportschool werd een succesvolle franchise en beschikt inmiddels over meer dan 35 sportscholen over de hele wereld. Het kroonjuweel voor de franchise was het succes van Conor McGregor. In de onderstaande clip is Kavanagh te zien in zijn glorietijd in de kooi, tijdens Cage Wars 1 tegen Tamar Hasar .

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws