Video: Buakaw's nederlaag op Kunlun Fight! - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Buakaw’s nederlaag op Kunlun Fight!

Video: Buakaw’s nederlaag op Kunlun Fight!

Het hoogtepunt van de carrière van de ‘Tyrant’ Khayal Dhzaniev was de dag dat hij Muay Thai-legende Buakaw versloeg.

Het hoogtepunt van de carrière van de 'Tyrant' Khayal Dhzaniev was de dag dat hij Muay Thai-legende Buakaw versloeg.

Waarom is het verloren gegaan – redenen voor het verlies van buakaw! Buakaw Banchamek vs Khayal Dzhaniev bij TK4 (Topking World Series 4 – 70 kg toernooi, halve finale) 2015

Buakaw ontmoette eindelijk zijn meerdere onder de buitenlanders tegen wie hij vocht. Voor twee ronden werd hij letterlijk afgetraft door een jongere, en veel minder ervaren, maar de helemaal onverschrokken Russische Muay Thai vechter Khayal Dzhaniev. Een geweldige prestatie wanneer je weet dat de Russische Dzhaniev slechts 13 pro gevechten had destijds gevochten, tegenover Buakaw’s 300+.

Er zijn een aantal redenen voor de nederlaag van Buakaw die in deze video naar voren komen:

1) De Southpaw houding, deze southpaw (links voorstaande) houding wordt gebruikt voor verwoestend effect door Dzhaniev, die alle soorten onverwachte invalshoeken tegen Buakaw opende

2) Goed voetwerk geactiveerd met effectieve stoten (en ellebogen) die in hoekstoten worden omgezet

3) Non-Stop Elleboog stoten vanuit alle hoeken, de vicieuze ellebogen die door Dzhaniev uitgedeeld werden, zijn vrijwel niet gestopt in de gehele 3 rondes dat het gevecht duurde.

4) Goede Clinching vaardigheden, Dzhaniev’s indrukwekkende beknopte vaardigheden die Buakaw’s vermogen neutraliseerden

5) Dzhaniev’s gebrek aan angst en agressieve, maar technische aanval op Buakaw

6) het beoordelen:;Het zou misstaan ​​om de rechters te negeren en hoe ze tegen de strijd keken. Bij sommige maatregelen heeft Buakaw wellicht genoeg gedaan op de puntenkaarten om een ​​overwinning te behalen.

Moeilijk vechten tegen een southpaw

Zo heeft Buakaw dus een aantal zeer betwistbare gevechten gehad, maar onder die zijn de zuivere southpaw Muay Thai-vechters. Nu, als ik zuivere Muay Thaise vechter zeg, bedoel ik ellebogen, knieën en dumps die worden gebruikt. Victor Nagbe bleek een moeilijke vechter te zijn, ook was Yuan Bing dat. Enriko kehl was de enige southpaw vechter die hij onder volledige muay thai regels tegenover zich zag.

Bekijk ook

Sexy Valerie ‘klaar’ met MMA-vechten! Stapt over naar show worstelen

Valerie Loureda tekent een dik contract bij WWE en zegt klaar te zijn met MMA-vechten. De mooi en vooral door velen gezien als sexy vechter maakte gisteren emotioneel haar besluit bekend.

Engste man niet bang voor sterkste man: 'Slacht hem af' (video)

Engste man niet bang voor sterkste man: ‘Slacht hem af’ (video)

Martyn Ford verklaart vertraging bij het overeenkomen van de bokswedstrijd tegen "softy" Thor Bjornsson.

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic. De voormalige lichtgewicht kampioen is overgegaan naar zwaargewicht en daar wacht een stevige uitdaging.

UFC-legende Jon Jones maakt comeback: ‘Klaar om te gaan’

Dana White UFC-president zegt dat Jon Jones "klaar is om te gaan" en bij zijn terugkeer zal vechten tegen Francis Ngannou of Stipe Miocic.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page